Κορονοϊός: Δωρεά ιατρικού υλικού από τη Super League και τη Super League 2

Η Super Leauge 1 μαζί με την Super League 2 προχώρησαν σε δωρεά ιατρικού υλικού στα νοσοκομεία της χώρας που δίνουν την δική τους μάχη κατά του κορονοϊού.

Ενισχύουν τα ελληνικά νοσοκομεία Super League 1 και Super League 2 καθώς όπως ανακοίνωσε η πρώτη θα δωρίσουν ιατρικά υλικά σε όλες τις μονάδες που παλεύουν κατά του κορονοϊού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Με ομόφωνη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, η διοργανώτρια αρχή του κορυφαίου επαγγελματικού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Ελλάδας, από κοινού με τη δεύτερη τη τάξει διοργανώτρια αρχή, τη Super League 2, θα προχωρήσουν στη δωρεά ιατρικού υλικού, όπου αυτό απαιτηθεί, συνεισφέροντας με αυτό τον τρόπο στην καταπολέμηση της πανδημίας.

Η Super League, με αίσθημα ευθύνης, ευχαριστεί θερμά και στέκεται αρωγός στις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών του Ε.Σ.Υ., των νοσηλευτών, των πληρωμάτων του ΕΚΑΒ, των ενστόλων και όλων όσοι μοχθούν νυχθημερόν για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Το ποδόσφαιρο ενωμένο επιδεικνύει την αλληλεγγύη του στους ανθρώπους που βρίσκονται στην “πρώτη γραμμή” και τονίζει για μια ακόμα φορά, ότι ο σεβασμός στις οδηγίες των αρμόδιων φορέων, αποτελεί μονόδρομο για τον περιορισμό των επιπτώσεων της πανδημίας».

Πηγή: gazzetta.gr