«Κουλούρια» στη Γλαύκη

Ούτε νικητή, ούτε γκολ είχαμε στην αναμέτρηση μεταξύ Δάφνη Γλαύκης και Ολύμπου Αιγάνης.

Έτσι μετά το πέρας των τριών αγωνιστικών στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Α’ 1 ΕΠΣ Λάρισας, η Δάφνη Γλαύκης βρίσκεται στη 4η θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς, ενώ ο Όλυμπος Αιγάνης είναι στη 5η θέση με πέντε βαθμούς.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων αν και πίεσαν τις αντίπαλες άμυνες δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα… δίχτυα της αντίπαλης εστίας, ούτε στο πρώτο ημίχρονο, ούτε στο δεύτερο.

Όμως ήθελαν αμφότερες οι ομάδες να πάρουν τη νίκη κάτι που το αποδεικνύει το πάθος που επέδειξαν στον αγωνιστικό χώρο, όλοι όσοι αγωνίστηκαν. Όμως το πολυπόθητο γκολ για κάποια από τις δύο πλευρές δεν ήρθε ποτέ και έτσι το τελικό σφύριγμα τους βρήκε ισόπαλους με 0 – 0.

Να σημειώσουμε πως η γηπεδούχος Δάφνη Γλαύκης, ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής στο 55ο λεπτό του Μπλέτσα, όπως και η Αιγάνη τελείωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Στούμπου στο 80ο λεπτό.

Οι Συνθέσεις

Δάφνη Γλαύκης (Γιώργος Παπαντωνίου): Κοσμάς, Μπατζογιάννης, Γελαδάρης, Ντόντος, Μπλέτσας, Κρίτσας, Μούμος, Σβερκούλης (80′ λ.τ. Καραγιάννης), Βασιλειάδης, Τζιότζιος, Τσιώλης Ν. (60′ Τσιώλης Ευάγγ.).

Όλυμπος Αιγάνης (Δημήτρης Ζηρδέλης): Ριζάκης, Γκαραγκούνης, Βουγιούκας (60′ Παύλου), Ρουμπιές, Στούμπος, Σάλα, Ντάνι (75′ Περόι), Πουρλιώτης, Τάκης Π., Ζηρδέλης Γ., Ζάχος (46′ Σαμέτ).

Διαιτητική Τριπλέτα
Δημεράς, Μάνος, Καϊμακάμης.