«Κουλούρια» στη Φαλάνη

Δίχως νικητή και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Φαλανιακό και Α.Ε. Κιλελέρ για την 5η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά και από αυτή την ισοπαλία ο Φαλανιακός έφτασε συνολικά τους δέκα βαθμούς στο πρωτάθλημα και την 3η θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη το Κιλελέρ βρίσκεται στην 13η θέση με τέσσερεις βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο αν και η υπήρχε όρεξη και προσπάθεια από τους παίκτες των δύο ομάδων ολοκληρώθηκε χωρίς κάποιο γκολ, ενώ οι δυνατές φάσεις, το πάθος και τα σκληρά μαρκαρίσματα δεν έλλειψαν.

Στην «επανάληψη» τώρα η εικόνα του παιχνιδιού παρέμεινε η ίδια. Μάλιστα οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με παίκτη λιγότερο, καθώς για τον Φαλανιακό αποβλήθηκε ο Νίκος Κολοβός στο 80′ και για το Κιλελέρ ο Θανάσης Αργύρης στο 83′ για φάουλ σε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Πάντως, οι δύο ομάδες απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες με τους … για τον Φαλανιακό και με τους Χρήστο Παπαχρήστο, Ζήση Μαλάκο, Δημήτρη Κίτσιο και Αντώνη Γκαραλιάκο για το Κιλελέρ…

Οι Συνθέσεις

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Ντιντής, Πανταζής Ηλ., Γιαννακόπουλος, Καρακίτσιος, Πανταζής Γ. (25′ λ.τ. Κολοβός), Λυγούρας Β., Μπλέντι, Αντωνόπουλος, Νάστας, Ντανίκας, Λόλας.

Α.Ε. Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Γαρουφαλιάς, Ζιόμπουρας (70′ Κίτσιος Π.), Μαντζαφούλης, Παλάσκας, Αργύρης, Ντονούδης (55′ Γκαραλιάκος), Φορτομάρης (70′ Γουρνάρης), Μαλάκος, Παπαχρήστος, Κίτσιος Δ. (78′ λ.τ. Χατζής Γ.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ντελέζος Ι., Δεδικούσης, Ρουπέλας.