“Κουλούρια” στους Αγίους Αναργύρους!

Μακριά από τη νίκη κράτησε ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων τον Ηρακλή Λάρισας, με τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες χωρίς σκορ.

Βέβαια ο Ηρακλής Λάρισας παρέμεινε στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 47 βαθμούς, ωστόσο είδε τη διαφορά από το 2ο Συκούριο να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς. Από την άλλη οι Άγιοι Ανάργυροι ισοβαθμούν στη 13η θέση με το Κιλελέρ στους 21 βαθμούς.

Το παιχνίδι μπορούσαν να το είχαν πάρει και οι δύο ομάδες, βάση των ευκαιριών που είχαν. Οι γηπεδούχοι οι Κουμπούρας και Αμαρλαριώτης Αθανάσιος δε μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και να σκοράρουν.

Αντίστοιχα το ίδιο συνέβη και από πλευράς φιλοξενούμενων, καθώς οι Σουλτούκης, Αποστόλου, Ζαφειρίου και Φώτος αστόχησαν. Παράλληλα οι Άγιοι Ανάργυροι ολοκλήρωσαν με δέκα παίκτες το ματς, λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Θοδωρή Τίκα. Με το 0 – 0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Γιάννης Κυρμιτζόγλου): Παυλόπουλος, Τίκας, Πλιάγκας (90′ Αμαρλαριώτης Μ.), Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Μούμος, Αμαρλαριώτης Αθ., Παύλου, Ναούμ (59′ Ρουμελιώτης), Μπακαρτζής, Κουμπούρας (61′ Γκούγκλας).

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής, Ψωμολιάς, Φορτομάρης, Λιάνος (80′ Καλπίας), Μπάμης, Μολάς (70′ Φώτος), Γκιουρσάνης, Σουλτούκης (46′ Σπανός), Ζαφειρίου, Αποστόλου.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γκάγκας, Ευστρατίου, Γκόγκος.