«Κουλούρια» στο «Βιολογικό»

Χωρίς νικητή και χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Λαρισαϊκού και Απόλλωνα Γαλήνης στο πλαίσιο της 13ης γωνιστικής του 2ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας.

Αυτή ήταν μια εντός έδρας ισοπαλία που «πλήγωσε» τον Λαρισαϊκό, ο οποίος είδε τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας να τον προσπερνά στην βαθμολογία. Πλέον η προαναφερθείσα ομάδα, βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, έχοντας συνολικά 23 βαθμούς. Από την άλλη η ομάδα της Γαλήνης, βρίσκεται στην 6η θέση με 15 βαθμούς.

Ήταν ένα ματς το οποίο το ήθελαν πολύ και οι δύο ομάδες, γι’ αυτό οδηγήθηκε στο πάθος και την ένταση. Όμως παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και τις ευκαιρίες που δημιούργησαν εκατέρωθεν, κανένας δεν κατάφερε να σκοράρει και έτσι το δεύτερο, όπως και το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, με τις ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός (Θοδωρής Γεωργούλας): Πατέτσιος Αλ., Μέργκο (76′ Μπάσος), Παράφορος, Πατέτσιος Ραφ., Κίτσας, Μικερτζής, Γούπος (88′ Σαράφης), Κουλούρης, Κουρούκας, Παϊτέρης, Σκέντζας.

Απόλλων Γαλήνης (Σπύρος Ευαγγέλου): Σβάρνας, Μπαλανίκας, Τζουμάκης, Μπαλαμπάνος, Μωησιάδης (62′ Χρυσικός), Ζήκος Κ. (46′ Κυρίτσης), Ντραμπάκουλος, Σουπεκιώτης, Χαλδούπης, Ζήκος Χρ., Σκούπρας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Βασιλός, Κοτούμπας, Γκάγκας.