“Κουλούρια” στο Κιλελέρ

Δίχως νικητή, αλλά και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Κιλελέρ και Ελευθεραί για την 23η αγωνιστική της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά από αυτό τον βαθμό που πήρε το Κιλελέρ, παρέμεινε στην 12η θέση της βαθμολογικής κατάταξης, φτάνοντας τους 32 βαθμούς και έχει αποκτήσει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού. Όσον αφορά το Ελευθεραί τώρα, είναι πιο ψηλά, στην 5η θέση με 38 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που δημιούργησαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του παιχνιδιού. Ήταν το 11ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κώστας Κουσιώρας έκανε τη παράλληλη σέντρα, ο Αποστόλης Ζιόμπουρας βγήκε τετ – α – τετ, αλλά αστόχησε!

Το Κιλελέρ είχε ακόμα κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Μίχο, Κουσιώρα και Παλάσκα. Ενώ για το Ελευθεραί η μεγαλύτερη φάση ήρθε στο 70′. Σουτ του Άγγελου Ευστρατίου, το οποίο πέρασε ελάχιστα πάνω από τα δοκάρια του Κιλελέρ.

Οι άνθρωποι του Κιλελέρ εκφράζουν παράπονα για δύο ανατροπές πάνω στον Κουσιώρα που δεν δόθηκαν από τον κ. Καραγιάννη.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Δημήτρης Δανιλούλης): Καρακυρίτσης, Γουρνάρης, Κοκότσικας, Ζιόμπουρας Αθ., Παλάσκας, Γκέκας, Τζουρτζουκλής, Κασσιός (46′ Μίχος), Ζιόμπουρας Απ., Βράκας, Κουσιώρας.

Α.Ο. Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Μαυρουδής Αντ. (75′ Βαλατσός), Νταμπώσης, Τσιάμης Β., Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Τσιάμης Γ., Μαυρουδής Ι., Θεοδώρου (60′ Γκαραβέλης), Ευστρατίου, Παυλόπουλος (85′ Μάγγος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Καραγιάννης, Αναστασίου, Δεδικούση.