“Κουλούρια” στο Κιλελέρ!

Δίχως νικητή και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Κιλελέρ και Αμπελωνιακού για τη 5η αγωνιστική της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Για τους γηπεδούχους αυτός ήταν ο τρίτος βαθμός που συνέλεξαν σε πέντε αγώνες και βρίσκονται στην 16η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη ο Αμπελωνιακός βρίσκεται πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, έχοντας 5 βαθμούς και κατέχει την 12η θέση.

Το ματς δεν είχε εξαιρετικό ρυθμό όμως αμφότερες οι ομάδες προσπάθησαν να δημιουργήσουν και έχασαν κάποιες ευκαιρίες. Για το Κιλελέρ στις φάσεις που τους παρουσιάστηκαν δεν κατάφεραν να σκοράρουν οι Χατζής και Κουσιώρας.

Από την άλλη για τον Αμπελωνιακό υπήρχαν χαμένες ευκαιρίες με τους Δίχρη, Δαλακώνη και Πατρίκου. Μάλιστα να σημειώσουμε πως από το 80΄και μετά οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Βάιου Νταφούλη. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και το 0 – 0 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Α.Ε. Κιλελέρ (Βασίλης Δραγατζίκης): Κουκοφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Καραΐσκος, Παλάσκας, Κοκότσικας (65′ Γούσης), Γουρνάρης, Γκέκας, Ζιόμπουρας Απ., Τζαβέλλας (46′ Παπαδημητρίου), Χατζηλαδάς (60′ Χατζής), Κουσιώρας.

Αμπελωνιακός (Αχιλλέας Μαστοροδήμος): Βραζιτίκος, Νταφούλης, Φετάου, Παυλίδης, Δαλακώνης, Αποστόλου (68′ Λιάκος), Πούλιος, Χατζούλης, Δίχρης, Τσετιροκλής, Πατρίκου (77′ Δράμης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Ακρίβος, Κοτούμπας Δ.