“Κουλούρια” στο Συκούριο

Δίχως νικητή και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Κισσάβου Συκουρίου και της Νεάπολης για την 26η αγωνιστική της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Το Συκούριο μετά από αυτή την ισοπαλία είδε το όνειρο της 1ης θέσης να απομακρύνεται, καθώς ο Ηρακλής Λάρισας αύξησε τη διαφορά στους 9 βαθμούς από το 2ο Συκούριο που έχει 55 βαθμούς. Από την άλλη η Νεάπολη βρίσκεται στην 11η θέση με 38 βαθμούς.

Στον αγώνα τώρα οι φάσεις δεν ήταν πολλές. Καθώς οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων έφταναν με δυσκολία απέναντι από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Οι γηπεδούχοι όμως δημιούργησαν δύο καλές στιγμές, με τους Δημήτρη Πλιάγκα και Ηλία Μαυρομάτη, που δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι απείλησαν μία φορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, με τον Βαγγέλη Χαρούλη να είναι και αυτός άστοχος. Έτσι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή στο παιχνίδι βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Δημήτρης Τσέτσιλας): Γκικούδης, Κουκουτσέλος (3′ Κώτσιας (80′ λ.τ. Τζιούρας)), Κάτσας, Αλμυρούλης, Αγγέλης, Καπετάνι, Καλούσης, Χατζηλιάδης, Πλιάγκας, Μαυρομάτης, Σενκάι (86′ Ζαϊρές).

Νεάπολη (Γιάννης Μπαλοδήμος): Παναγιωτόπουλος, Κοσμάς, Ζάρρας, Καρανικολός, Μανδραβέλης, Μπουχλαριώτης, Αβραμούλης (60′ Καραθάνος), Μπέης, Καλόγηρος (65′ Κυριάκος), Μανώλης (72′ Κατσαμάκας), Χαρούλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Γιάντσης, Καραμπούλας, Τσατσαρώνης.