«Κουλούρια» στο Συκούριο

Χωρίς νικητή και χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Κισσάβου Συκουρίου και Απόλλωνα Λάρισας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο πρώτο ημίχρονο παρά τις προσπάθειες και το πάθος που έδειξαν οι ομάδες, οι ποδοσφαιριστές δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν και να φτάσουν στην επίτευξη ενός τέρματος. Έτσι, οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων, χωρίς να έχουμε σκορ στο ματς. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως ο Απόλλων είχε δοκάρι στο πρώτο μόλις λεπτό με τον Τσιούτσια!

Στο δεύτερο μέρος τώρα, ευκαιρίες υπήρχαν εκατέρωθεν, δεν μετατρέπονταν ωστόσο σε γκολ. Ενώ τα λεπτά περνούσαν και η κούραση ήταν πιο εμφανής, όπως ήταν αναμενόμενο έπεσε και ο ρυθμός. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στην αναμέτρηση, βρήκε τις δύο ομάδες να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Τέλος, οι ιθύνοντες του Κισσάβου Συκουρίου, θέλουν να συγχαρούν τον κ. Ακρίβο με τους βοηθούς του για τη διαιτησία τους στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Αγγελής, Λανάρας, Τζιούρας (75′ λ.τ. Ζιόμπουρας), Κουλουκτσής, Σβερκούλης, Ντιντής, Κορδέλας, Κώτσιας, Φαρμάκας (65′ Μαλακός), Πλιάγκας (70′ Τριανταφύλλου).

Απόλλων Λάρισας (Τάσος Βενέτης): Φαρμάκας, Νικολακούλης, Γερεντές Γ., Καλαπανίδας (75′ Μπαγιώτας), Λάιος, Διβανές, Μπουκουβάλας (85′ Τεμιρτζόγλου), Σιάτρας (60′ Χατζηλιόντας), Χατζής (60′ Γερεντές Θ.), Πασσιάς, Τσιούτσιας (75′ Κούρτι).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Παραφέστας, Κοντογιάννης.