Κουτσούκης: «Η πρόκριση μας ανεβάζει την ψυχολογία»

Σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας πέτυχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Κίσσαβος Συκουρίου, που κέρδισε τους «πορτοκαλί» με 2 – 0.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο τεχνικός του Συκουρίου Κώστας Κουτσούκης, μίλησε στο ArenaLarissa.gr για αυτήν την επιτυχία, όπου σύμφωνα με τον ίδιο αναμένεται να έρθουν νέες επιτυχίες για τους «κίτρινους» και αυτήν η πρόκριση στην επόμενη φάση, ανεβάζει την ψυχολογία των παικτών του Κισσάβου για την συνέχεια τόσο του Κυπέλλου όσο και του πρωταθλήματος της Α΄1 κατηγορίας.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κώστας Κουτσούκης:

«Η νίκη του Κυπέλλου απέναντι στην Αστραπή Νέας Πολιτείας, μας ανεβάζει το ηθικό και την ψυχολογία. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές μου και στις ικανότητες που έχουν. Κοιτάμε την συνέχεια στο πρωτάθλημα», ανέφερε αρχικά ο τεχνικός του Κισσάβου Συκουρίου.

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει ο Κίσσαβος Συκουρίου, τόνισε: «Έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές, μπαίνουμε σε καλό δρόμο και πλέον πιστεύω πως θα έρθουν οι επιτυχίες για τον Κίσσαβο. Ο θεσμός του Κυπέλλου είναι κάπως περίεργος, αλλά είναι ένα κίνητρο για τους παίκτες να φθάσουν στην νίκη. Εύχομαι να έχουμε μία καλή πορεία, αντάξια της ιστορίας της ομάδος του Συκουρίου».