Κοχ: «Ευγνώμων στον Παύλο για μια ζωή»!

Με συγκηνητικά λόγια μίλησε ο Μίχαελ Κοχ για τον Παύλο Γιαννακόπουλο, ενόψει του τουρνουά που αθα διοργανωθεί στην μνήμη του από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Ο 52χρονος πρώην γκαρντ του «τριφυλλιού» (1996-01), αλλά και του Αμαρουσίου (2001-02) και του Ιωνικού Ν.Φ. (2002-03), μίλησε στην επίσημη «πράσινη» ιστοσελίδα και ανέφερε: 

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την πρόσκληση ώστε να παρευρεθώ σε αυτό το μεγάλο τουρνουά, εις μνήμην ενός σπουδαίου ανθρώπου, του Παύλου Γιαννακόπουλου. Δυστυχώς, οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις δεν μου επιτρέπουν να έρθω στην Αθήνα αυτές τις ημέρες, αν και θα ήθελα πολύ να είμαι μέρος αυτής της μεγάλης διοργάνωσης.

Στις αναμνήσεις μου θα υπάρχει πάντα μια θέση για τον Παύλο Γιαννακόπουλο. Είναι ο άνθρωπος που με έφερε στον Παναθηναϊκό και γι’ αυτό θα του είμαι ευγνώμων για όλη μου τη ζωή. Του αξίζει ένα τουρνουά που θα μείνει αξέχαστο σε όλους.

Ευχαριστώ ξανά τον Παναθηναϊκό και την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την πρόσκληση. Θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι σύντομα να μου δοθεί η ευκαιρία να βρεθώ ξανά στο ΟΑΚΑ, να συναντήσω φίλους και να ζήσω αυτή τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού».

Πηγή: gazzeta.gr