Κούγιας προς παίκτες: “Κρίνεστε όλοι σας!”

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ, Αλέξης Κούγιας, μετά την ήττα από την Ξάνθη, έκανε ομιλία προς τους ποδοσφαιριστές προσπαθώντας να τους… “αφυπνήσει” μετά το σερί ανεπιτυχών αποτελεσμάτων.

Χαρακτηριστικό αποτελεί πως ζήτησε το “2Χ2” με Τρίκαλα και Παναθηναϊκό, τονίζοντας παράλληλα πως παρακολουθεί τη πορεία όλων των παικτών, τόσο εντός όσο και εκτός γηπέδων. Ενώ στάθηκε και για το γεγονός που έλαβε χώρα με πρωταγωνιστές τους Ντοντό και Κόντορ.

Όλα αυτά ανέβηκαν σε βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της ΠΑΕ ΑΕΛ στο facebook και εμείς σας τα παραθέτουμε.

Αναλυτικά όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξη Κούγια: 

«Στα δύο επόμενα ματς με τα Τρίκαλα και τον Παναθηναϊκό κρίνεστε όλοι σας. Δεν είναι εύκολα, αλλά δεν παίζουμε και με την Ρεάλ Μαδρίτης. Γνωρίζω τα αγωνιστικά και τα εξωαγωνιστικά θέματα. Έχω μάθει για ξενύχτα ορισμένων ποδοσφαιριστών, κυρίως Ελλήνων. Πληροφορήθηκα ότι ο Ντοντό και Κοντόρ τα έσπασαν όλα την προηγούμενη εβδομάδα και δεν ήθελαν να πληρώσουν κιόλας!

Όμως αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι στις 18 του μήνα να μην είμαστε στις δύο τελευταίες θέσεις. Πρέπει να περάσουμε στους “16” του Κυπέλλου. Η θέση που είμαστε αυτή την στιγμή είναι αποτέλεσμα κακών αγωνιστικών συμπεριφορών. Ορισμένοι δεν έχουν συνειδητοποιήσει σε πόσο μεγάλη ομάδα είναι. Είτε με το καλό είτε με το άγριο σε όσους πω να φύγουν θα φύγουν. Διαφορετικά θα υπάρξει θρίλερ. Εδώ δεν είσαστε για διακοπές».