Κούμαν: “Υπάρχουν μέρες για να μιλήσουμε με τον Λαπόρτα, σ’ αυτή τη χώρα σε αποβάλλουν για το τίποτα”

Η ελεύθερη πτώση της Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Οι Καταλανοί πέταξαν βαθμούς στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κάντιθ και γι’ ακόμη ένα μας έμειναν μακριά απ’ τη νίκη. Τα νεύρα ήταν τεντωμένα λίγο πριν απ’ το φινάλε του παιχνιδιού και μάλιστα ο διαιτητής απέβαλε τον Ρόναλντ Κούμαν.

“Σε αυτή τη χώρα σε αποβάλουν για το τίποτα. Όλοι είδαν ότι υπήρχαν δύο μπάλες στον αγωνιστικό χώρο εκτός απ’ τον διαιτητή. Δεν ήταν εξαιτίας των νεύρων. Είπα στον τέταρτο ότι υπήρχαν δύο μπάλες και με απέβαλαν” ανέφερε στις δηλώσεις του ο Ολλανδός.

Επιπλέον σχολίασε πως η ομάδα του άξιζε τη νίκη: “Ήμασταν καλύτεροι απ’ τον αντίπαλο. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά δεν τις εκμεταλλευτήκαμε. Η αποβολή του Φρένκι περιέπλεξε τα πράγματα. Χρειαζόμασταν τη νίκη, αξίζαμε τη νίκη, όμως δεν τα καταφέραμε. Ελπίζουμε να το κάνουμε την Κυριακή”.

Ο Κούμαν μετά και τα πρόσφατα αποτελέσματα βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και σε ερώτηση για το αν έχει μιλήσει με τον Λαπόρτα απάντησε: “Ο πρόεδρος ήταν στο ξενοδοχείο και χαιρετηθήκαμε. Υπάρχουν μέρες για να μιλήσουμε, αν το κλαμπ θέλει φυσικά να μιλήσουμε”.

Πηγή: Sport24.gr