
Κράτησε προβάδισμα και νίκη η Ραχούλα!
Η Δόξα Ραχούλας πέτυχε δύο γκολ στο πρώτο ημίχρονο απέναντι στο Ελευθεραί και εν τέλει πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2 – 1.
Η νίκη αυτή, ήταν μία βαθμολογική… “ανάσα” για τη Ραχούλα, η οποία ανέβηκε στους 22 βαθμούς και την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από την άλλη το Ελευθεραί βρίσκεται πιο ψηλά και συγκεκριμένα στην 5η θέση με 29 βαθμούς.
Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που “άνοιξαν” το σκορ και μάλιστα σε ένα καίριο χρονικά σημείο. Ήταν το 37ο λεπτό της αναμέτρησης, όταν ο Κέβιν Καζάνι με σουτ από θέση βολής, μετά από λάθος του τερματοφύλακα Αναστασίου έκανε το 0 – 1.
Μάλιστα πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο οι παίκτες της Δόξας Ραχούλας πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα. Στην “εκπνοή” του πρώτου μέρους λοιπόν, με σουτ ο Βασίλης Αργυρακούλης ύστερα από ωραίο συνδυασμό των παικτών της Ραχούλας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.
Στο δεύτερο ημίχρονο η Ραχούλα είχε κάποιες ευκαιρίες για να “τελειώσει” το ματς με τους Αργυρακούλη, Καζάνι και Γκόγκουρα. Αντίθετα αυτοί που βρήκαν δίχτυα στην επανάληψη ήταν οι γηπεδούχοι, όταν στο 85′ ο Βαγγέλης Θεοδώρου με σουτ από πλεονεκτική θέση μετά από σέντρα του Αντώνη Μαυρουδή, μείωσε σε 1 – 2.
Ωστόσο συνέχεια τίποτα δεν άλλαξε στον δείκτη του σκορ και η Ραχούλα έφυγε νικήτρια με 1 – 2.
Οι Συνθέσεις
Ελευθεραί (Βαγγέλης Κώτσιος): Αναστασίου, Τσιάμης Β., Νταμπώσης, Ντελόπουλος, Μέκρας Χρ., Μέκρας Γ., Παυλόπουλος (46′ Σεβαστόπουλος), Θεοδώρου, Τσιάμης Γ. (72′ Μαυρουδής Αντ.), Μαυρουδής Ι. (62′ Γκαραβέλης), Ευστρατίου.
Δόξα Ραχούλας (Μάκης Αλεξούδης): Αθανασόπουλος, Τζανακούλης, Θεοχαρούλης, Κόλλιας (75′ Μηταλούλης), Βλησαρούλης, Σκάκος, Τσέλιγκας, Γκόγκουρας, Αργυρακούλης (90′ Πιλτσούλης), Αθανασούλης, Καζάνι (78′ Τασιούλης).
Διαιτητική Τριπλέτα
Μπουρουζίκας, Παπαδημητρίου, Τέγος Άθ.