Κρίστινσον: «Η ΑΕΛ έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μου»

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έκανε τις πρώτες δηλώσεις του για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας ωστόσο την συμβολή της ΑΕΛ στη καριέρα του.

Ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον έπειτα από δύο σεζόν στην ΑΕΛ κάνει στα 32 του, το μεγάλο άλμα στην καριέρα του για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισλανδός διεθνής τερματοφύλακας θα μεταπηδήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας μετά το πέρας της σεζόν με τους «ερυθρόλευκους» να προσφέρουν στην ομάδα του Κάμπου 400.000 ευρώ.

Ο Κρίστινσον μιλώντας στην πατρίδα του δεν έκρυψε την χαρά του από την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

«Είμαι πολύ περήφανος και ικανοποιημένος. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστια ομάδα, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στην Ευρώπη. Είναι ένας ιστορικός σύλλογος με πολλούς οπαδούς. Τα πήγα πραγματικά καλά στη Λάρισα από το 2018 που υπέγραψα στον σύλλογο και υπήρχε ενδιαφέρον για μένα. Σκέφτηκα πως θα μπορούσα έπειτα από δύο χρόνια να πάρω ένα μικρό ρίσκο παίζοντας αλλού και μόλις ήρθε η πρόταση του Ολυμπιακού δεν το σκέφτηκα. Ήξερα πως ο Ολυμπιακός ενδιαφερόταν για μένα, είχα όμως επικεντρωθεί στους στόχους με την Λάρισα. Τα πράγματα με τον κορονοϊό έχουν επιφέρει αλλαγές στο ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να ολοκληρώσω την σεζόν στην Λάρισα και στη συνέχεια να ενταχθώ στον Ολυμπιακό. Στην παρούσα φάση θέλω να μείνω προσηλωμένος στην ΑΕΛ. Άλλωστε έχει μεγάλο μερίδιο στην επιτυχία μου και είναι κάτι που πρέπει να σεβαστώ».