Κρατάει… «Μπραζούκα» ο Σάντος!

Ίσως θέλει να την καλοπιάσει για να κάνει τα… χατίρια των διεθνών στο προσεχές Μουντιάλ…

Ο Φερνάντο Σάντος είχε την ευκαιρία να… γνωρίσει από κοντά την επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας, στο περιθώριο διημερίδας που διοργανώνεται στην Φλοριανόπολη.

Η ελληνική αντιπροσωπεία αποτελείται από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, τον τεχνικό διευθυντή των Εθνικών Ομάδων, Τάκη Φύσσα και τον διευθυντή Marketing Γιάννη Φαρφαρέλλη.

Αντικείμενο συζήτησης ήταν η ενημέρωση των ομάδων που θα συμμετάσχουν στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014για θέματα που αφορούν τη διαμονή, τη μετακίνηση, την ασφάλεια, τα εισιτήρια, το μάρκετινγκ, τις μετακινήσεις και τα ΜΜΕ ενώ στο περιθώριο των εργασιών έγινε και φωτογράφιση για τις ανάγκες της FIFA.

Οι εργασίες της διημερίδας ολοκληρώνονται αύριο το βράδυ και στη συνέχεια η ελληνική αποστολή θα «πετάξει» στο Αρακαζού, την πόλη-βάση της ελληνικής ομάδας τις ημέρες παραμονής της στη Βραζιλία. Το Σάββατο ο κ. Σάντος και οι συνεργάτες του θα ταξιδέψουν από τη Βραζιλία στη Νίκαια, προκειμένου να την Κυριακή να παραστούν στην κλήρωση για τον καταρτισμό των ομίλων της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2016.