Κρόιφ: «Δεν σκέφτομαι να αναλάβω ρόλο στον ΠΑΟΚ»

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Ζόρντι Κρόιφ στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο οποίος τόνισε πως το πρότζεκτ της ομάδας του τον καλύπτει και δεν σκέφτεται να το εγκαταλείψει για τον ΠΑΟΚ.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος στη Μακάμπι και δεν σκέφτομαι το ενδεχόμενο να αναλάβω ρόλο στον ΠΑΟΚ. Το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας δεν σκέφτεται να σταματήσει την επένδυσή του στην ομάδα μού δίνει τη δυνατότητα να πετύχω και άλλα πράγματα εδώ. Αυτό δεν σημαίνει, πάντως, ότι θα σταματήσω να μιλάω με τον Τζακ Ιακωβίδη. Θα συνεχίσουμε να τα λέμε, αλλά πλέον μόνο σε φιλικό επίπεδο» δήλωσε αρχικά στην εφημερίδα «Goal News».

Στην συνέχεια μίλησε για τον πρώην συνεργάτη του στην Ισραηλινή ομάδα και προσεχή πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Ιάκωβο Αγγελίδη, λέγοντας: «Ο Αγγελίδης θεωρώ πως είναι ο κατάλληλος άνθρωπος να λειτουργεί αντί του ιδιοκτήτη και να φροντίζει να πηγαίνουν όλα καλά στον σύλλογο. Από την άλλη πλευρά γνωρίζω πως ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα και πως υπάρχει μεγάλη πίεση για επιτυχίες. Για τον Αγγελίδη η πίεση αυτή δεν είναι κάτι άγνωστο ή πρωτόγνωρο, καθώς η Μακάμπι έχει πολύ κόσμο στο Ισραήλ και η πίεση και εδώ είναι εξίσου μεγάλη»

Πηγή: coppa.gr