Κυριάκος: «Γυρίζουν το ποδόσφαιρο πίσω αυτές οι εικόνες»

Ισόπαλη χωρίς τέρματα έληξε η αναμέτρηση της Νέας Πολιτείας με αντίπαλο τον Παραπόταμο την Κυριακή το απόγευμα, με το σκορ να περνά σε δεύτερη μοίρα μετά και τα όσα συνέβησαν στο γήπεδο των «πορτοκαλί».

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Μιχάλης Κυριάκος μίλησε στο ArenaLarissa.gr και αναφέρθηκε στο αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού, με τον ίδιο να θεωρεί πως η Αστραπή έπρεπε να κερδίσει, όπως και για τα όσα έγιναν λίγο πριν την λήξη της αναμέτρησης. Τέλος, θεωρεί δύσκολο το παιχνίδι με αντίπαλο το Βλαχογιάννι, ωστόσο σύμφωνα με τον ίδιο η Νέα Πολιτεία θα αγωνιστεί με στόχο την νίκη.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και πως αξίζαμε την νίκη απέναντι στον Παραπόταμο», είπε αρχικά ο Μιχάλης Κυριάκος.

Για την διακοπή και όλα όσα συνέβη στο παιχνίδι με τον Παραπόταμο: «Γυρίζουν το ποδόσφαιρο πίσω αυτές οι εικόνες που είδαμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Όλοι θυμηθήκαμε το ποδόσφαιρο που υπήρχε πριν από πολλές δεκαετίες στην Ελλάδα».

Για την πορεία που είχε έως τώρα η Νέα Πολιτεία: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας. Κάθε Κυριακή πάμε για την νίκη. Στόχος για εμάς παραμένει η άνετη παραμονή και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο προκύψει».

Τέλος, για το ερχόμενο παιχνίδι με αντίπαλο το Βλαχογιάννι: «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό με το Βλαχογιάννι, καθώς είναι και εκτός για εμάς. Θα αγωνισθούμε με μοναδικό στόχο την νίκη και τους τρεις βαθμούς».