«Κόλλησαν» Αμπελιά και Φιλοκτήτης

Δίχως νικητή και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Ολυμπιακού Αμπελιάς και Φιλοκτήτη Μελιβοίας για την εμβόλιμη 32η αγωνιστική της Α΄1 ΕΠΣ Λάρισας.

Μετά από αυτή την ισοπαλία, η Αμπελιά έφτασε τους 53 βαθμούς στο πρωτάθλημα και την 7η θέση, βλέποντας την 3η προνομιούχο θέση που οδηγεί στην άνοδο να απομακρύνεται για τα καλά. Το ίδιο ισχύει και για τον Φιλοκτήτη, που είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση, όντας στους 55 βαθμούς και την 5η θέση.

Στο ματς, τώρα οι δύο ομάδες είχαν πολύ καλή παρουσία στον αγωνιστικό χώρο, όμως και στις δύο έλειπε αυτά που κρίνουν τον νικητή, Το γκολ. Έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία, συνεπώς και τέρμα.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι είχαν κάποιες χαμένες ευκαιρίες με τους Καπετάνιο και Μαλαχτάρη. Όμως η μεγαλύτερή τους ευκαιρία ήρθε στο 71’. Σουτ – οβίδα του Παναγιώτη Πασιά, όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν με την σειρά τους λίγο πριν την «εκπνοή» του παιχνιδιού. Όταν από σέντρα του Λέτσιου στο 89’, η μπάλα πέρασε από όλους και ο Λευτέρης Δενελάβας πλάσαρε αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Με το 0 – 0 να μένει μέχρι το τέλος.

Οι Συνθέσεις

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Μιαρίτης Δ., Τολιόπουλος, Τσάνιος (46′ Τσαντόπουλος), Σκλαπάνης, Δεμίρης (75′ Δημακόπουλος), Δενελάβας Ελ., Λέτσιος, Κουλάκογλου (55′ Παναγιωτόπουλος).

Φιλοκτήτης Μελιβοίας (Νίκος Ανδρέου): Φιλοκώστας, Ρέντζας, Πλατσάς, Κατσιάνος, Μαλαχτάρης (89′ Κουβαράς), Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Κατσιώτης (85′ Ντόμπρα), Λαδάς, Καπετάνιος, Δίχρης (58′ Γκουντάρας Ν.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Διαμαντής Θ., Νάκας.