«Κόλλησαν» στη Νεάπολη

Δίχως σκορ έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα σε Ηρακλή Λάρισας και Νεάπολη, παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο της Νεάπολης. Αποτέλεσμα αυτού, ο Ηρακλής να κάνει τη πρώτη «γκέλα», ενώ σημαντικό βαθμό πήρε η Νεάπολη.

ΜΟΛΑΣ - ΜΠΕΗΣ

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος και το 0 – 0 ήταν το τελικό σκο. Έτσι, ο Ηρακλής Λάρισας έφθασε τους είκοσι οκτώ βαθμούς, ενώ από την άλλη, η Νεάπολη έφθασε τους δέκα τέσσερις πόντους έως τώρα στο πρωτάθλημα.

ΜΠΑΜΗΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία του αγώνα σημειώθηκε στο 20ο λεπτό. Ο Γιώργος Φώτος τροφοδότησε τον Στέφανο Σουλτούκη και ο τελευταίος σούταρε από θέση βολής. Ωστόσο, ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος που έκανε το ντεμπούτο του στην εστία της Νεάπολης αντέδρασε σωστά κι έδιωξε σε κόρνερ.

ΦΩΤΟΣ - ΜΠΟΥΧΛΑΡΙΩΤΗΣ

Έξι λεπτά μετά, ο Στέφανος Σουλτούκης απείλησε και πάλι για τους τυπικά γηπεδούχους, όμως ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος εξουδετέρωσε την ευκαιρία του Ηρακλή από τη κλειστή του γωνία, ενώ έπειτα από μερικά δευτερόλεπτα ο μεσοεπιθετικός του συνόλου του Γιάννη Τσακμακίδη ξανά σούταρε, όμως αυτή τη φορά η μπάλα πέρασε άουτ.

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ - ΒΡΑΝΑΣ

Στο 35ο λεπτό τώρα, σημειώθηκε η φάση του αγώνα, με τον Παναγιωτόπουλο να πραγματοποιεί ακόμη μία εντυπωσιακή ευκαιρία. Ο κινητήριος μοχλός σήμερα του Ηρακλή, Γιώργος Φώτος, βρήκε τον Σπύρο Ζαφειρίου και ο τελευταίος δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, όμως ο πορτιέρο της Νεάπολης αποσόβησε την ευκαιρία και έβγαλε εντυπωσιακά σε κόρνερ.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - ΠΑΤΣΗΣ

Στην επανάληψη τώρα, οι γηπεδούχοι απείλησαν εκ νέου με τους Σπύρο Ζαφειρίου, Δημήτρη Αποστόλου και Γιώργο Φώτο, όμως οι ευκαιρίες των παικτών του Γιάννη Τσακμακίδη δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ κι έτσι οι δύο ομάδες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας.

ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ - ΦΩΤΟΣ - ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Οι Συνθέσεις

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ 2016 - 17 ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Ηρακλής Λάρισας (Γιάννης Τσακμακίδης): Μαγαζιώτης, Πατσής (80′ Κυρίτσης), Φορτομάρης, Ψωμολιάς, Καλπίας, Μπάμης, Μολάς (75′ Σπανός), Σουλτούκης (65′ Γκιουρσάνης), Φώτος, Ζαφειρίου, Αποστόλου.

ΝΕΑΠΟΛΗ 2016 - 17 ΕΝΔΕΚΑΔΑ

Νεάπολη (Μπάμπης Μπακαρός): Παναγιωτόπουλος, Μανδραβέλης, Κοσμάς, Βράνας, Ζάρρας, Μπουχλαριώτης, Ευαγγέλου, Μπέης, Ζαφειράκης, Χαρούλης, Δαλαμπύρας.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΕΑΠΟΛΗ

Διαιτητική Τριπλέτα
Κορέστης, Αναστασίου Γ., Νίκζας.