Κόλλησαν στο «μηδέν» στο ντέρμπι κορυφής!

Ισόπαλο χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι κορυφής της 7ης Αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ ΕΠΣ Λάρισας ανάμεσα σε Τύρναβο και Αναγέννηση Ευαγγελισμού!

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν τις στιγμές τους στην αναμέτρηση, στην οποία εν τέλει δεν κατάφεραν να σκοράρουν και μοιραία μοιράστηκαν τον έναν βαθμό της ισοπαλίας.

Βαθμός που διατήρησε τον Τύρναβο στην κορυφή με 16 πόντους και την Αναγέννηση Ευαγγελισμού στην δεύτερη θέση με 14 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα ποδοσφαιριστές, μιας και απβολήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90ο λεπτό για χτύπημα από πίσω στον Λαυρέντη Λιούρα, ο Λάζος.

Οι Συνθέσεις

Τύρναβος (Γιώργος Φτεργιώτης): Βλιώρας, Καρράς, Λάζος, Παπαγεωργίου, Φούντας, Μπαλκούρας, Μπάκος (16′ λ.τ. Ραψανιώτης), Πατρίκου, Τσέσμα (46′ Τατσελάρι), Κοτρούτσος (Βάιος), Γαλάρας (65′ Χότζα).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης, Τζογκόλα, Κότυλης, Γκαραβέλης, Λέτσιος, Μπουζούκης, Λιούρας Λ., Πρακατές Ζ. (76′ Γραμμένος), Λιούρας Σπ., Καρέλας (62′ Σιαμαντούρας), Φάκας (71′ Καλογιάννης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Λιόλιος, Γούλας.