Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Κόλτζος και Βέλιτς!

Ενταση δημιουργήθηκε λίγο πριν το τέλος του αγώνα στα Καθιανά με πρωταγωνιστές μάλιστα τους ίδιους τους προπονητές, Πανακρωτηριακού και Επισκοπής!

Το ρολόι σημάδευε περίπου το 85ο λεπτό, με το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες να όδευε προς το τέλος. Ξαφνικά, υπήρξε σκηνικό έντασης μπροστά στον πάγκο της Επισκοπής, με τους προπονητές των δύο ομάδων, τον Γιώργο Κόλτζο για τους γηπεδούχους και τον Γιάσμινκο Βέλιτς για τους φιλοξενούμενους, να έρχονται πολύ κοντά και ειδικότερα λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια!

Οπως γίνεται γνωστό από ανθρώπους που ήταν μπροστά στο περιστατικό, ο Κόλτζος έκανε επίθεση προς τον Βέλιτς όταν ο τελευταίος έβρισε μετά από μία παρατήρηση που του έκανε ο προπονητής του Πανακρωτηριακού. Αυτό το γεγονός ήταν που άναψε τη φωτιά, γιατί οι αψιμαχίες μεταξύ τους είχαν ξεκινήσει από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, όταν γενικότερα λόγω της έντασης που είχε το παιχνίδι, πότε ένας, πότε ο άλλος, οι δύο προπονητές, λογόφεραν μεταξύ τους.

Τελικά, λίγο πριν το τέλος του ματς και μετά από μια παρατήρηση που έγινε από τον Κόλτζο στον Βέλιτς, ο τεχνικός της Επισκοπής “κάτι” είπε στον προπονητή του Πανακρωτηριακού και ακολούθησε η ένταση η οποία είχε διάρκεια 2-3 λεπτά, λήγοντας μετά την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Πηγή: athlitiko

The post Κόντεψαν να έρθουν στα χέρια Κόλτζος και Βέλιτς! appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...