Κόουλμαν: “Ιδανικό να κάνουμε πρεμιέρα με Ολυμπιακό”

Μετά το φινάλε του φιλικού παιχνιδιού ο Κρις Κόουλμαν αναφερόμενος στην αναμέτρηση με τον Απόλλων τόνισε: «Μπορούμε να παίξουμε καλύτερα με τη μπάλα. Όμως είμαστε κουρασμένοι μετά από πολύ σκληρές προπονήσεις τεσσάρων εβδομάδων και γενικά μπορώ να πω πως είμαι ευχαριστημένος».

Για τη νέα παράταση

«Είμαι 100% σίγουρος πως την ερχόμενη εβδομάδα θα μας πουν ότι… την άλλη εβδομάδα θα ξέρουμε σε ποια κατηγορία θα παίξουμε».

Για την πορεία της προετοιμασίας μέχρι τώρα…

«Θέλω να περάσει στην ομάδα η φιλοσοφία μου. Με ικανοποιεί η προσπάθεια των παικτών μέχρι στιγμής και θα συνεχίσουμε σ’ αυτή την κατεύθυνση. Πρέπει να προσθέσουμε πάντως δύναμη, ποιότητα και βάθος στο ρόστερ, ειδικά αν παίξουμε στη Super League».

Για τα τραυματισμούς που υπήρχαν με τους παίκτες…

«Με βάση την ένταση της δουλειάς είναι στο πρόγραμμα οι μικροτραυματισμοί. Ο Ιγκλέσιας επανήλθε ήδη σήμερα. Έχουμε σίγουρα ένα θέμα με τον Γκονζάλες, που σταδιακά βελτιώνεται και θέλει να μπει, αλλά θα γίνει κι αυτό στην ώρα του. Το θέμα είναι να ‘μαστε έτοιμοι όταν έρθει η στιγμή για το πρωτάθλημα».

Για τους υπό δοκιμήν Βραζιλιάνους…

«Δεν έπαιξε σήμερα ο Ραφίνια, γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να δώσουμε χρόνο στον Ιγκλέσιας και δεν μπορούσα να κάνω άλλη αλλαγή. Πάντως, δούλεψαν καλά οι Βραζιλιάνοι και θ’ αποφασίσουμε γι’ αυτούς όταν γυρίσουμε στη Λάρισα».

Για Σεσίνια και Μπόα Μόρτε…

«Ο Σεσίνια ανέβασε το επίπεδο του ρόστερ. Είναι δυνατός, γρήγορος κι ένας παίκτης που τον θέλαμε καιρό. Όσο για τον Μπόα Μόρτε, τον οποίο ξέρω καλά… Είναι ιδανικό παράδειγμα ποδοσφαιριστή κι ακριβώς το στιλ του παίκτη που θέλω στο ρόστερ. Έχουμε συνεργαστεί και γνωρίζω για τι μιλάω. Είπα απ’ την αρχή πως θέλουμε παίκτες που να μη μας κάνουν χάρη που φοράνε τη φανέλα μας κι ο Μπόα Μόρτε όποια φανέλα και να φοράει δίνει πάντα το 100%».

Για την σημερινή κλήρωση της Super League…

«Θα ‘ναι ιδανικά τα ντέρμπι στην αρχή. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο αλλά δεν φοβόμαστε κανέναν και θα ‘ναι σπουδαίο να ξεκινήσουμε με τέτοια ματς».