Κώστας Χατζής: «Όλοι μαζί θα επαναφέρουμε την ΑΕΛ εκεί που της αξίζει» (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ)

Άλλη μία πρωτιά είχε το ArenaLarissa.gr, αφού κατάφερε και απέσπασε τις πρώτες δηλώσεις του Κώστα Χατζή, ως παίκτη της ΑΕΛ.

Φυσικά η χαρά του δεν μπορούσε να κρυφτεί, ενώ μας αποκάλυψε πως λίγο νωρίτερα το μεσημέρι υπέγραψε το 1+3 διάρκειας συμβόλαιο του με την ΑΕΛ.

Αύριο θα μετέβει στην Κατερίνη για να μαζέψει τα πράγματα του για μόνιμη πλέον εγκατάσταση του στην γεννέτηρα του, την Λάρισα.

Μετά από απουσία δέκα χρόνων επιστρέφεις στην πόλη σου…

Όπως προείπατε μετά από δέκα ολόκληρα χρόνια περιπλάνησης μου στις ακαδημίες του Ολυμπιακού όπου υπήρξα και για δύο χρόνια επαγγελματίας, σε Καστοριά, Καλαμάτα, Ιωνικό, Διαγόρα Ρόδου και τέλος Πιερικό, επιστρέφω χαρούμενος στην πόλη μου και στην ομάδα των ονείρων μου.

Για μένα, όπως και για κάθε Λαρισαίο, αποτελεί όνειρο, τιμή και δόξα να αγωνίζομαι με το άλογο στο στήθος.

Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση της ΑΕΛ, τον προπονητή Κρις Κόουλμαν αλλά και όλο το τεχνικό τιμ που με επέλεξαν και τους υπόσχομαι πως θα ανταποδώσω την εμπιστοσύνη τους εντός των τεσσάρων αγωνιστικών γραμμών.

Κάποια υπόσχεση στον κόσμο της ΑΕΛ;

Σκληρή δουλειά για να ξανά επαναφέρουμε την αγαπημένη όλων των Λαρισαίων εκεί που της ανήκει, στην Super League, εάν τελικά αγωνιζόμαστε στην Football League.

Εγώ προσωπικά θα δώσω το 200% των δυνατοτήτων μου και θα ματώσω για την φανέλα, ούτως ώστε να γίνει ο στόχος αυτός, εφικτός.

Σε είχαν προσελκύσει ξανά στο παρελθόν άνθρωποι της ΑΕΛ;

Ναι στο παρελθόν ξανά είχα επαφές με την ΑΕΛ και συγκεκριμένα πριν από δύο χρόνια, αλλά τότε δεν προχώρησε το όλο θέμα χωρίς να ξέρω ακόμη γιατί.