Λάθη προπονητή που επιζητούν λύσεις!

Οι “εμμονές” του Ράτκο Ντόσανιτς στις λάθες του επιλογές έχουν φέρει την ομάδα μπροστά στην πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα. Το σημείο πλέον όμως είναι κομβικό. Θα μάθει από τα λάθη του, ή θα συνεχίσει να προσφέρει βαθμούς και την πρώτη θέση στους αντιπάλους;

Δέκα προπονητές να έδινες το ρόστερ της ΑΕΛ, κανένας από αυτούς δεν θα επέλεγε να παρατάξει τα πρόσωπα που παρέταξε ο Ντόστανιτς στο παιχνίδι με την Κασσιόπη. Και αυτό γιατί;

  • Ο Ναγιάρ δεν είναι αμυντικό χαφ. Επομένως στο ανασταλτικό κομμάτι… χάνουμε. Ο Ανδρέας Λαμπρόπουλος δεν μαρκάρει επίσης. Επομένως ένας στους τρεις του χώρου του κέντρου μαρκάρει. Ο Νίκος Αναστασόπουλος. Εκεί όπου ο Καρντόσο έτρεχε για τρεις. Στατιστικά να το δει κάποιος, λογικό ήταν να δεχθεί την δεύτερη κίτρινη – κόκκινη κάρτα ο Αναστασόπουλος. Μόνον και μόνον βάσει μαρκαρισμάτων των οποίων και συμμετείχε.
  • Ο Ντόστανιτς έχει εκτεθεί με την επιλογή του να στηρίζει τον Μίλαν Μπόγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Πολύ καλός είναι. Αυτό το ξέρουμε. Δεν είναι όμως έτοιμος ακόμα. Και με αυτόν τον τρόπο, εκθέτει και τον ποδοσφαιριστή που δεν μπορεί να προσφέρει τα αναμενόμενα.
  • Παίκτης “κλειδί” έως στιγμή στην ενδεκάδα και ειδικότερα στο παιχνίδι με την Κασσιόπη, ο Άγγελος Βέρτζος. Προσφέρει λύσεις σε όλα τα αμυντικά προβλήματα.