Λαμία: Πρώτη για Παντελίδη και επιστροφή Βασιλαντωνόπουλου

Ο Σάββας Παντελίδης έκανε την πρώτη του προπόνηση με τη Λαμία το απόγευμα της Δευτέρας ενώ ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην ομάδα και να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή της ενόψει Ιανουαρίου.

Ο Σάββας Παντελίδης ο οποίος είναι από την περασμένη εβδομάδα ο νέος προπονητής της Λαμίας τη Δευτέρα (21/11) το απόγετμα έκανε την πρώτη του προπόνηση με τους νέους του παίκτες ενώ τους γνώρισε και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Δεν ήταν όμως μόνο αυτοί τα νέα πρόσωπα της ομάδας καθώς στη Λαμία βρέθηκε και ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος. Ο έμπειρος δεξιός μπακ που είχε μείνει ελεύθερος από τον Ατρόμητο το περασμένο καλοκαίρι αναμένεται να είναι η πρώτη μεταγραφή της ομάδας της Λαμίας ενόψει Ιανουαρίου και ήδη εντάχθηκε στις προπονήσεις ώστε να μην χάσει χρόνο.

Το σχετικό Δελτίο Τύπου ανέφερε:

“Πρώτη προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας 21/11 για τον Σάββα Παντελίδη στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης.

Ο έμπειρος τεχνικός με όρεξη για δουλειά και αισιόδοξος είχε την πρώτη του επαφή με τους παίκτες μαζί με τους συνεργάτες του, Άκη Βάβαλη Περικλή Παπαπαναγή, Θωμά Γιαννιτόπουλο, Φίλιππο Μπολοβίνη και Σπύρο Κουκούλη.

Οι ποδοσφαιριστές μετά το ρεπό που είχαν την προηγούμενη εβδομάδα συγκεντρώθηκαν στη Νέα Άμπλιανη και γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού της ομάδας μας”.

Πηγή: Sport24.gr