Λαρισαϊκός και του χρόνου…

Σε ένα παιχνίδι όπου ο Λαριασαϊκός ήταν η μοναδική ομάδα που είχε κίνητρο καθώς με νίκη ήταν και βαθμολογικά στην Α’ ΕΠΣ Λάρισας και του χρόνου, επικράτησε της Δήμητρας Γιάννουλης με 2 – 1 έχοντας σε εκπληκτική μέρα τον Χρήστο Δαλαμπύρα.

Το Φιλμ του Αγώνα

10’ Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά ο Τσακαβίτης πήρε την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή με την μπάλα να περνά λίγο άουτ.

12’ Ο Δαλαμπύρος σέντραρε από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι με τον Σβερκούλη να πιάνει την κεφαλιά μέσα από την μικρή περιοχή και με την μπάλα όμως να περνά άουτ.

40’ Ο Σελήνης από δεξιά εκτέλεσε ένα φάουλ από τα 30 μέτρα με τον Μαστοροδήμο να πετάγεται στην αριστερή του γωνία και να απομακρύνει σε κόρνερ.

52’ Ο Κοντοδήμος πέταξε στον κενό χώρο στον Λιούσκα με τον εξτρέμ της Γιάννουλης να βγαίνει απέναντι από τον Μαστοροδήμο, με την πλάγια θέση αριστερά την οποία είχε μέσα στην μεγάλη περιοχή, να μην το βοηθά να ανοίξει το σκορ.

53’ 1 – 0 Ο Κουτσιμανής με λόμπα πάσα στην πλάτη της άμυνας της Δήμητρας έβγαλε σε θέση βολής τον Δαλαμπύρα ο οποίος με ένα βολέ κέρδισε και τον Μαστοροδήμο κάνοντας το 1 – 0 για την ομάδα του κάτι το οποίο το πανηγύρισε αλά Κριστιάνο Ρονάλτο, στο πρόσφατο παιχνίδι της Ρεάλ με την Μπάρτσα.

67’ Ο Κουρούτσαλης μέσα από την μεγάλη περιοχή και πλάγια δεξιά, επιχείρησε μια σέντρα σουτ με την μπάλα να «γλύφει» το οριζόντιο δοκάρι και να περνά άουτ.

68’ 1 – 1 Ο Μπάμπαλης έπειτα από σέντρα του Τασσιού, έδωσε στην μπάλα τροχιά προς τα δίχτυα με τον Βλησσαρούλη να ανακόπτει την πορεία της, με τον κ. Τσιτσανούδη που ήταν δίπλα στην φάση να δείχνει την άσπρη βούλα, από όπου και δεν δυσκολεύτηκε να ισοφαρίσει το παιχνίδι ο Ζηρδέλης.

76’ 2 – 1 Ο Δαλαμπύρας με ένα συρτό σουτ και αφού η μπάλα αναπήδησε μπροστά από τον Μαστοροδήμο, κατέληξε στην δεξιά του γωνία, σημειώνοντας κατά αυτόν τον τρόπο το 2 – 1.

Οι Συνθέσεις

Λαρισαϊκός (Γιώργος Λιάπης): Μόσιαλος, Ρούμπος, Χριστιανίδης, Καραΐσκος, Βλησαρούλης, Τσακαβίτης, Σελήνης (61΄Αλεξανδρής), Κουτσιμανής (68’ Παπαθανασίου), Σβερκούλης, Δαλαμπύρας, Νταής.

Δήμητρα Γιάννουλης (Βασίλης Νάρης): Μαστοροδήμος, Νεστορίδης, Ζηρδέλης, Μπαρούτας, Κοντόδημος, Τασσιός, Λιούσκας, Παπαδημητρίου, Θώμος, Κουρούτσαλης, Μπάμπαλης.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιτσανούδης, Γρηγοριάδης, Αρχοντής.