Λείπεις ρε Κυριακίδη…

Μετά την άδικη περιθωριοποίηση του Ηλία Κυριακίδη από την ΑΕΛ, ήρθαν οι σερί κακές εμφανίσεις των “Βυσσινί” για να επιβεβαιώσουν πως μόνο κακό έκανε τελικά η απομάκρυνσή του από την ομάδα.

Κακό όχι μόνο επικοινωνιακά, όχι μόνο στο κλίμα της ομάδας, αλλά κυρίως κακό στο αγωνιστικό κομμάτι. Πλέον βλέπουμε πολλές φορές την ΑΕΛ να αγωνίζεται με βαθιές μπαλιές, να μην έχει ψυχραιμία στο κέντρο, μοιραία έτσι να είναι αποκομμένη και να μη μπορεί να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αποτέλεσμα; Να σου παίρνει την μάχη του κέντρου η Δόξα Κρανούλας και ο Καμπανιακός. Δίχως να θέλω να προσβάλλω τις δύο ομάδες, αλλά σίγουρα δεν έχουν τη ποιότητα της ΑΕΛ.

Ο Κυριακίδης με τον Νεμπεγλέρα, είχαν χημεία. Συνεργαζόντουσαν άψογα, είχαν αλληλοκαλύψεις, συνθέτοντας παράλληλο το πιο έμπειρο κεντρικό δίδυμο στο κέντρο για όλη την κατηγορία. Πλέον όμως η ομάδα έχει χάσει την ηρεμία της…

Ο Κυριακίδης είχε δηλώσει πως είναι ηθικό χρέος του να παραμείνει στην ομάδα γιατί την αγαπάει… Η επιστροφή του στα πλάνα της ομάδας είναι πολύ σημαντική τόσο για την ευημερία εκτός γηπέδων, όσο και για την αγωνιστική “ανάσταση” των “Βυσσινί”.