«Λευκή» ισοπαλία στην Γιάννουλη

Δίχως νικητή και γκολ έληξε το παιχνίδι στην Γιάννουλη ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και το Κιλελέρ.

Το ματς διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας και το στείρο 0 – 0 έδωσε τον βαθμό της ισοπαλίας στις δύο ομάδες.

Έτσι, το συγκρότημα των Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη έφθασε τους δέκα βαθμούς, ενώ η ομάδα του Αχιλλέα Τσιβόπουλου έφθασε τους δέκα επτά βαθμούς μετά και το πέρας αυτής της αγωνιστικής.

Από πλευράς ευκαιριών, οι Τάφα, Μπόντε, Γουλούλης και Σπανός απείλησαν για τους γηπεδούχους, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κίτσιο Δ., Παπαχρήστο και Τζέκα.

Μελανό σημείο του αγώνα ο τραυματισμός του Αποστόλη Ζιόμπουρα που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, μετά από σύγκρουση με ποδοσφαιριστή της Δήμητρας Γιάννουλης κι έτσι αποχώρησε από το παιχνίδι στο γήπεδο της Γιάννουλης…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Κουρούτσαλης (30′ λ.τ. Γουλούλης), Ντόκος, Αμπατζίδης (46′ Χατζηγρηγορίου Κ.), Μπάμπαλης, Κατσάμπελας, Τάφα, Μπόντε Ντ., Σπανός, Καρβούνης (70′ Μαντζαφλάρας).

Κιλελέρ (Αχιλλέας Τσιβόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Γουρνάρης, Ζιόμπουρας, Καρακάνος, Τσακίρης, Κορδαλής, Ντιντής, Αργύρης, Ζάχος, Κίτσιος Δ., Τζέκα Χρ..

Έπαιξαν και οι: Γκαραλιάκος, Παπαχρήστος, Καραγιάννης και Φαρμάκας.

Διαιτητική Τριπλέτα
Στάικος, Δεδικούσης, Χατζηκαμαγιάννης.