«Λευκή» ισοπαλία στην Γιάννουλη

Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της 6ης ημέρας στην Α’ ΕΠΣΝ Λάρισας ήταν αυτό στην Γιάννουλη ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Φαλανιακό.

Παιχνίδι το οποίο τελείωσε χωρίς γκολ (0 – 0) και οι δύο ομάδες αποκόμισαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Με τον βαθμό της ισοπαλίας, το συγκρότημα του Κώστα Νεμπεγλέρα έφθασε τους δέκα τρεις βαθμούς και την 6η θέση, ενώ η ομάδα των Αχιλλέα Μανάκα – Θανάση Δουζένη έφθασε τους εννέα βαθμούς και βρίσκεται μία θέση πιο κάτω στον πίνακα της βαθμολογίας.

Όσον αφορά τα του αγώνα, οι παίκτες των δύο ομάδες είχαν σημαντικές στιγμές για να πετύχουν γκολ. Οι Βασίλης Σπανός, Ντέιβιντ Μπόντε και Πάρης Μπόντε είχαν ευκαιρίες για την Δήμητρα Γιάννουλης.

Στην άλλη πλευρά, ο Βασίλης Λόλας είχε την δική του ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο και στην επανάληψη για τον Φαλανιακό απείλησαν με ευκαιρίες οι Σέσι Μπλέντι και Τόλης Γαρυφαλλόπουλος…

Οι Συνθέσεις

Δήμητρα Γιάννουλης (Αχιλλέας Μανάκας – Θανάσης Δουζένης): Κοτλής, Σαπάκος, Αμπατζίδης, Ντούφας, Ντόκος (70′ Κουρούτσαλης), Μπάμπαλης, Μπουκουβάλας, Τάφα (60′ Χατζηγρηγορίου Κ.), Ραμάι, Μπόντε Ντ. (75′ Κατσάμπελας), Σπανός (60′ Μπόντε Π.).

Φαλανιακός (Κώστας Νεμπεγλέρας): Αναστασίου, Λάιος, Πανταζής Γ., Γιαννακόπουλος, Καραμπούζης (70′ Λυγούρας Β.), Πανταζής Ηλ., Μπλέντι Σ., Μπλέντι Μ., Νάστας (55′ Ιωαννίδης Σεμ.), Λόλας (70′ Τσιάκος), Γαρυφαλλόπουλος.

Διαιτητική Τριπλέτα
Τσιοφλίκη, Καραμπούλας, Μπουρονίκος.