“Λευκή” ισοπαλία στον Ευαγγελισμό

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0 – 0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι στον Ευαγγελισμό Ελασσόνας, μεταξύ της τοπικής ομάδας της Αναγέννησης και το Ροδιακού. Σκορ το οποίο δεν ευνοεί κυρίως τους γηπεδούχους που δίνουν μάχη για την επιβίωσή τους στον 2ο Όμιλο της Β΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Για την ομάδα της Αναγέννησης Ευαγγελισμού αυτός ο βαθμός της ισοπαλίας ήταν ο 17ος βαθμός της σεζόν, νιώθοντας πλέον την ανάσα του Κεραυνού Δένδρων για τα καλά, μιας και έχει φτάσει τους 15 πόντους και αναμένεται να γίνει μάχη έως το φινάλε για τη σωτηρία. Στους 18 βαθμούς είναι και ο Όλυμπος Καρυάς.

Οι γηπεδούχοι είχαν τρεις εξαιρετικές στιγμές με τον Κότυλη για να πάρουν το προβάδισμα στο σκορ, ενώ από πλευράς Ροδιακού οι Τόρης και Μπιζιώτας αστόχησαν όταν τους δόθηκε η ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ.

Οι άνθρωποι του Ροδιακού ευχαριστούν θερμά τη διοίκηση της Αναγέννησης Ευαγγελισμού για την άψογη φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

Οι Συνθέσεις

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Γιώργος Κωσταλάκης): Χανανάς, Παπουλιάς (60′ Φάκας Απ.), Μουταφίδης, Ράντζας, Μπρούτζιας, Καζάκης, Τσάτσος Ν. (85′ Πρακατέλης), Φάκας Χ., Βαλατσός Ι. (60′ Αμήτσιας), Κότυλης Ι., Μπατσίλας.

Ροδιακός (Γιώργος Φτεργιώτης): Χαστάς, Μπιζιώτας, Κουσάνας, Φούντας Ν., Σπάχος, Μπαλκουράς, Γκαμπέτας, Μάρκου, Τόρης (75′ Φούντας Αθ.), Πατρίκου Αρ., Βόγγολης (58′ Καλέσης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Γρηγοριάδης, Χατζής, Μουτσουρούφης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...