«Λευκή» ισοπαλία στο γειτονικό ντέρμπι…

Δεν ανέδειξε νικητή το γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα σε Δόξα Βλαχογιαννίου και Δαμασιακό για την 13η αγωνιστική της «μεγάλης» τοπικής κατηγορίας, με το στείρο 0 – 0 να είναι και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Βαθμούς και εντυπώσεις μοιράστηκαν λοιπόν Δόξα Βλαχογιαννίου και Δαμασιακός στο μεταξύ τους παιχνίδι, με το σύνολο του Νίκου Φακίτσα να φθάνει τους δέκα έξι βαθμούς και την ομάδα του Χρήστου Λόλα να ανεβαίνει στους δέκα τέσσερις πόντους μετά την ισοπαλία αυτή.

Αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για να βρουν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στο ματς, όμως αυτές δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ και το 0 – 0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα μετά και το τελευταίο σφύριγμα του κ. Κουκούλη.

Οι Συνθέσεις

Δόξα Βλαχογιαννίου (Νίκος Φακίτσας): Παπαϊωάννου Ε., Τσούντσουρας Χ., Αθανασούλης Ε., Δραγατσίκης Π., Μητούλας Ν., Χριστοδούλου Κ., Γκουρομπίνος Μ., Ιγγλέζος Κ. (46′ Κοντοθανάσης Β.), Τσανάς Γ. (84′ Βίδρας Θ.), Μπαντής Γ. (82′ Γεωργούλης Α.), Αλεξίου Γ. (89′ Πέτρου Θ.).

Δαμασιακός (Χρήστος Λόλας): Μιγδάνης Δ., Ιωαννίδης Ι., Αμπατζίδης Α., Ντόκος Χ., Μπακαϊμης Α. (80′ Χασιώτης Ι.), Τσιάλτας Θ., Νάτσης Χ., Γκαντρής Μ., Λούτσος Α., Σουγλής Σ., Μουσιάρας Δ.

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μίχος, Τέγος Δ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...