«Λευκή» ισοπαλία στο Ελευθεραί

Δεν είχε νικητή το παιχνίδι στο Ελευθεραί, εκεί όπου η τοπική ομάδα ήρθε ισόπαλη δίχως σκορ με την Προοδευτική Ανάβρας στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.

Ελευθεραί και Ανάβρα λοιπόν πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας σε αυτή την αγωνιστική και η ομάδα του Δημήτρη Δανιλούλη έφθασε τους είκοσι εννέα πόντους και το σύνολο του Γιώργου Λυκοκώστα τους τριάντα τρεις βαθμούς με το αποτέλεσμα αυτό.

Παρά το τελικό 0 – 0, οι δύο ομάδες είχαν χαμένες ευκαιρίες για να πετύχουν κάποιο γκολ.

Στο 72ο λεπτό ο Γιώργος Χατζής σούταρε από θέση βολής, ο Φιλοκώστας αρχικά απέκρουσε και η μπάλα σταμάτησε στο «Γ» της εστίας της Προοδευτικής Ανάβρας.

Ακόμη, για τους «βυσσινί» οι Άγγελος Κορδαλής, Αντώνης Γκαραλιάκος και Γιώργος Καραντώνης απώλεσαν ευκαιρίες, ενώ σημαντικές στιγμές είχαν και οι γηπεδούχοι.

Συγκεκριμένα, για το Ελευθεραί είχαν τις δικές τους στιγμές με τους Κολοβό και Κώστα Χατζή, ενώ ακυρώθηκαν και τρία γκολ για τους γηπεδούχους όπου και είχαν και παράπονα προς τη διαιτησία για τα ακυρωθέν αυτά γκολ.

Οι Συνθέσεις

Α.Ο. Ελευθεραί (Δημήτρης Δανιλούλης): Μόσιαλος, Καρβούνης, Βασιλόπουλος, Κολοβός, Δάσσιος, Χατζής Γ., Καραγκιόζης, Χατζής Κ. (85′ Κουτσοδόντης), Καλφούντζος, Μασρί (70′ Θεοδώρου), Παιδής.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Φιλοκώστας, Ιμπρούσι, Αποστόλου, Τζαβέλλας, Τσαγκαλάς, Καραντώνης, Ριζούλης, Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (70′ Παφίλης).

Διαιτητική Τριπλέτα
Ακρίβος, Ντελέζος Θ., Τζήκας.