«Λευκή» ισοπαλία στο Συκούριο

Δίχως νικητή, αλλά και δίχως σκορ ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση μεταξύ Κισσάβου Συκουρίου και Ατρομήτου Αγίων Αναργύρων στην έδρα του πρώτου για την 21η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Λάρισας.

Στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, οι καιρικές συνθήκες δεν βοήθησαν για έναν καλό αγωνιστικό ρυθμό, καθώς ο αέρας ήταν πολύ δυνατός, κάτι που δυσκόλευε όπως ήταν λογικό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Βέβαια, υπήρξαν φάσεις εκατέρωθεν, όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ, όπως αυτή του 37′ για το Συκούριο, όπου ο Τζέκα σημάδεψε το δοκάρι και έτσι το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε χωρίς να έχουμε σκορ.

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα του παιχνιδιού παρέμενε η ίδια, με τους ποδοσφαιριστές των δύο πλευρών να ψάχνουν το γκολ που θα τους έδινε τη νίκη, αλλά αυτό να μην έρχεται. Όμως στο 83′, οι αριθμητικές ισορροπίες του παιχνιδιού άλλαξαν, καθώς ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων έμεινε με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Περήφανου.

Παρά το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν οι γηπεδούχοι και παρόλο που αύξησαν τη πίεσή τους για να το εκμεταλλευτούν, έχοντας φάσεις με τους Τζέκα, Πλιάγκα και Κώτσια, εν τέλει δεν κατάφεραν να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Έτσι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή στο ματς, βρήκε τις δύο ομάδες να αναδεικνύονται ισόπαλες και να μοιράζονται τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι Συνθέσεις

Κίσσαβος Συκουρίου (Αποστόλης Τσιανάκας): Γιάκου, Μέρκο, Τζιούρας (27′ λ.τ. Τζέκα), Χριστοδουλόπουλος (67′ Πλιάγκας), Τζέκα Α., Κορδέλας, Αλεξανδρής (46′ λ.τ. Ντιντής), Κώτσιας, Αγγελής, Κουλουκτσής, Τριανταφύλλου.

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων (Δημήτρης Μητσής): Μπαταβάνης, Περήφανος, Φάρα, Παναγιώτου, Δοξαριώτης, Χασιώτης, Γουσόπουλος, Φυτίλης, Νούσιος, Τζέμο (84′ Γκαραβέλης), Παιδής (88′ Πλατής).

Διαιτητική Τριπλέτα
Χήτος, Νάκας, Δίχρης.