Λιάπης: «Ήταν νίκη ψυχολογίας»

Την νίκη με 2 – 1 απέναντι στον Πλατύκαμπο πανηγύρισε το πρωί της Κυριακής ο Αετός Αμυγδαλέας, καθώς πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης μετά από τρία συνεχόμενα ατυχή αποτελέσματα.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Γιώργος Λιάπης που έκανε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Αμυγδαλέας, μίλησε στο ArenaLarissa.gr και αναφέρθηκε στην νίκη ψυχολογίας που πήρε η ομάδα του, στο θετικό ντεμπούτο που είχε αλλά και για την συνέχεια που αναμένεται να έχει η ομάδα του Αετού.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάπη:

«Μετά από τρία ατυχή αποτελέσματα η ομάδα έπρεπε να κερδίσει για να πάρει τα πάνω της. Δουλέψαμε στο θέμα της ψυχολογίας, καθώς η ομάδα ήταν δουλεμένη από τον προηγούμενο προπονητή τον κ. Τσώτσο. Θέλαμε πιο πολύ την νίκη και πήραμε τους τρεις βαθμούς», ανέφερε αρχικά ο νέος τεχνικός της Αμυγδαλέας.

Για το ντεμπούτο του στον πάγκο του Αετού: «Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για μένα στον πάγκο της Αμυγδαλέας. Πιστεύω στις δυνάμεις μου και οι παίκτες στις δυνατότητες που έχουν για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχει η ομάδα της Αμυγδαλέας: «Θα κοιτάξουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, ώστε να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται. Θα βελτιωθούμε στην συνέχεια, καθώς θα επιστρέψουν και οι τραυματίες».