Λιόλιος: “Νίκη αλλά έχει δρόμο ακόμη”

Για το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Δόξας Βλαχογιαννίου σε συνδυασμό με τα δύο του προσωπικά τέρματα μίλησε στο ArenaLarissa.gr, ο Θανάσης Λιόλιος που και φέτος στοχεύει με την βοήθεια και των συμπαικτών του, στο “χρυσό παπούτσι” της Α΄ ΕΠΣ Λάρισας.

Γράφει ο Δημήτρης Πετρωτός

Απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και την δική του που τόνισε όμως μεταξύ άλλων πως ακόμη δεν έχει βρει τα “πατήματα” που αυτός θέλει για τον ίδιο…

Για το δυνατό ξεκίνημα της Δόξας…

“Εμείς ήμασταν κατάλληλα προετοιμασμένοι. Είχαμε το υλικό που μπορούσαμε να κάνουμε αυτό το αποτέλεσμα που θέλαμε. Σαν ομάδα δεν έχουμε δέσει ακόμη, αλλά έχουμε εκείνες τις μονάδες που μας έκανε στο παιχνίδι του Σαββάτου να και υπερισχύσουμε. Σαν ομάδα αν δέσουμε πιστεύω ότι το αποτέλεσμα που θα παρουσιάσουμε θα είναι ακόμα καλύτερο. Η ΑΕΔ Νίκαιας στάθηκε καλά αλλά η ποιότητα των παικτών που έχουμε εμείς σε όλες τις γραμμές και με την αλληλοκάλυψη πουπαρουσιάζουμε, έκανε την διαφορά στο τελικό σκορ”.

Για τα δύο του προσωπικά τέρματα με το καλημέρα…

“Θεωρώ πως δεν είμαι ακόμα σε καλή κατάσταση. Έχω και έχουμε σαν ομάδα πολλά περιθώρια βελτίωσης. Και φέτος όπως φαίνεται η ομάδα θα με βοηθήσει να φτάσω σε μεγάλο αριθμό τερμάτων και γιατί όχι να ξεπεράσω την περσινή μου επίδοση”.

Για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος και τι ήταν εκείνο που τον εξέπληξε…

“Αρχή είναι ακόμα. Δεν μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσμαστα. Οι πρεμιέρες πάντοτε κρύβουν παγίδες. Αυτό που πιστεύω εγώ, είναι πως θα χαθούν βαθμοί παντού. Όλα τα ματς είναι ντέρμπι και η μάχη για την ανάδειξη του πρωταθλητή θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Εμείς έχουμε δύσκολο πρόγραμμα καθώς πάμε σε γειτονικό ντέρμπι με τον Δαμασιακό την ερχόμενη Κυριακή και έπειτα υποδεχόμαστε τον Αχιλλέα Φαρσάλων. Μετά και την 7η αγωνιστική θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν τα πράματα και να μιλάμε για καταστάσεις. Τότε θα ξέρουμε τι θα ζητάει η κάθε ομάδα. Πάντως σίγουρα ξαφνιάστικα με τις ισοπαλίες της Γιάννουλης και του Αχιλλέα Φαρσάλων, που είναι όμως ομάδες που θα ανέβουν στην πορεία του πρωτθλήματος”.