Λυρώνης: Αυτοί είναι οι στόχοι μας στο νέο πρωτάθλημα

Tο στόχο να εμφανίσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στον Κρητικό όμιλο των 16 πλέον ομάδων της Γ’ Εθνικής κατηγορίας την νέα αγωνιστική περίοδο, εξέφρασε λίγο μετά την ολοκλήρωση της ανανέωσης συνεργασίας του με τον Ρεθυμνιακό ο Γιώργος Λυρώνης.

Ο 52χρονος τεχνικός επισήμανε παράλληλα την θέληση των «κυανόλευκων» να διατηρήσουν στο δυναμικό τους, τον βασικό «κορμό» της περσινής περιόδου φροντίζοντας παράλληλα να προχωρήσουν και στην απαιτούμενη ενίσχυση με μεταγραφικές κινήσεις όπου αυτό απαιτηθεί.

Ο έμπειρος προπονητής τόνισε χαρακτηριστικά στο «prismanews»:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευχαριστημένος που θα συνεχίσω την συνεργασία μου με έναν ιστορικό σύλλογο όπως είναι ο Ρεθυμνιακός. Μίλησα με τους ανθρώπους της διοίκησης και συμφώνησα μαζί τους καθώς κατάλαβα ότι θέλουν να δημιουργήσουν μια ανταγωνιστική ομάδα στο ακόμη πιο ενδιαφέρον φετινό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τον βασικό «κορμό» του δυναμικού της ομάδας και με τις κατάλληλες προσθήκες που θα πραγματοποιήσουμε στις θέσεις που χρειάζεται να παρουσιάσουμε ένα καλό σύνολο την νέα αγωνιστική περίοδο» κατέληξε στις πρώτες του δηλώσεις για την επερχόμενη σεζόν ο Γιώργος Λυρώνης.

The post Λυρώνης: Αυτοί είναι οι στόχοι μας στο νέο πρωτάθλημα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com