«Λόις» κολλημένος με τη μπάλα…

Κιόλας από τα νήπια στις ακαδημίες ο Λοΐζος Παπαδημητρίου (γεννηθείς του 2006) και ήδη έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του!

Με συμμετοχές στις ακαδημίες του Ηρακλή Λάρισας στα πρωταθλήματα Κ14 και Κ16 όπως και στη Μικτή ΕΠΣΝ Λάρισας Κ14 και ήδη έχει στρέψει πολλά βλέμματα επάνω του.

Ο λόγος για τον Λοΐζο Παπαδημητρίου που μεγάλη αγάπη για τον ίδιο αποτελεί και η ομάδα του Ελευθεραί όπου εκεί προεδρεύει ο πατέρας του, Γιώργος Παπαδημητρίου.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που μπορεί να αγωνιστεί με άνεση σε θέσεις από το χώρο της μεσαίας γραμμής και μπροστά, πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τη φανέλα του Ηρακλή Λάρισας!

Εκεί όπου ο υπεύθυνος των ακαδημιών, Θάνος Τριανταφυλλόπουλος μπορεί και υπολογίζει αρκετά σε αυτόν γι΄αυτό και τον έχουμε δει να παίρνει χρόνο συμμετοχής αν και νεαρός σε ηλικία και στη Κ16 του Ηρακλή!