Λόλας: «Πήραμε ψυχολογία με την νίκη απέναντι στην Γιάννουλη»

Μεγάλη σημασίας νίκη πέτυχε την Κυριακή το απόγευμα ο Δαμασιακός απέναντι στην Δήμητρα Γιάννουλης με 2 – 0, με τον Βασίλη Λόλα να είναι ένας εκ των πρωταγωνιστών αυτής της αναμέτρησης.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Ο Βασίλης Λόλας μετά την σπουδαία νίκη μίλησε στο ArenaLarissa.gr και αναφέρθηκε στην αφιέρωση που έκανε μετά την επίτευξη του τέρματος αλλά και στην συνέχεια που θα έχει ο Δαμασιακός στο πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας.

Πιο αναλυτικά:

«Η ομάδα έδειξε ένα πολύ καλό πρόσωπο απέναντι στην Γιάννουλη και πήραμε την νίκη. Έχουμε ψυχολογία μετά από αυτήν την νίκη και το καλό είναι πως ότι κάνουμε στους αγώνες βγαίνουν μέσα από τις προπονήσεις. Έχουμε ποιότητα σαν ομάδα και αυτό θα φανεί στην συνέχεια του πρωταθλήματος», ήταν τα πρώτα λόγια του Βασίλη Λόλα.

Για το ότι φορούσε τα παπούτσια του Βαγγέλη Μόρα και την αφιέρωση που έκανε: «Με την σύζυγο του Βαγγέλη Μόρα την Αφροδίτη είμαστε συγγενείς. Η Αφροδίτη μου παραπονέθηκε πως ο Βαγγέλης δεν της έχει αφιερώσει κάποιο τέρμα έως τώρα και με το γκολ που έβαλα εγώ απέναντι στην Γιάννουλη της το αφιέρωσα, ενώ φορούσα και τα παπούτσια του Βαγγέλη Μόρα που γράφουν το όνομα της κόρης του, της Βάλιας».

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε στα δύο τελευταία παιχνίδια και αφού τα κερδίσαμε, πήραμε ψυχολογία. Με την επιστροφή του Κώστα Μπουκουβάλα στην ομάδα, θα ανέβουμε και θα δείξουμε περισσότερα στην συνέχεια. Δεν μας αξίζει η θέση που βρισκόμαστε στην βαθμολογία και θα κάνουμε τα πάντα για να την αλλάξουμε».