“Λύτρωση” με Ραπτοτάσιο στο 90’+5′!

Σε ένα απόλυτα μοιρασμένο παιχνίδι, ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος ήταν εκείνος που στο 90’+5′ πέτυχε το “χρυσό” γκολ της ομάδας του Δαμασίου, δίνοντας στην ομάδα του μεγάλο προβάδισμα για την διεκδίκηση της τρίτης θέσης της Α΄1 ΕΠΣΛ, που οδηγεί στη “μεγάλη” κατηγορία του Νομού.

Με τη νίκη αυτή η ομάδα του Δαμασιακού έφτασε τους 54 πόντους στη σεζόν, έχοντας έναν λιγότερο από την ομάδα των Βουναίνων που είναι στην τρίτη και ισοβαθμώντας με τον Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Οι φιλοξενούμενοι με την συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα είδαν τον Δούκα να απομακρύνει πάνω στη γραμμή την προσπάθεια του Τσαντόπουλου για το 0 – 1.

Ενώ μία αντίστοιχα τρομερή ευκαιρία για γκολ είχαν και οι γηπεδούχοι στην επανάληψη και στο 58′. Σουτ του Λούτσου απέκρουσε ο Μπράνος η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στη γραμμή της εστίας και συνεχίστηκε η φάση διώχνοντας τη μπάλα οι αμυντικοί της Αμπελιάς.

Εν τέλει στο 90’+5′ ο Παναγιώτης Ραπτοτάσιος με ένα διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα στο βάθος της εστίας του Μπράνου για το 1 – 0 του Δαμασιακού, σκορπίζοντας τη χαρά σε ένα ολόκληρο χωριό, που τα έξαλλα πανηγύρια συνεχίστηκαν και στη πλατεία του χωριού.

Οι Συνθέσεις

Δαμασιακός (Κώστας Καζάκης): Μιγδάνης, Νάκας (81′ Λέτσιος), Ντόκος, Μόκας, Δούκας, Λέτσιος Κ., Τσιάλτας, Τιούτιος (86′ λ.τ. Βίδρας), Λέτσιος Αστ., Λούτσος, Ραπτοτάσιος.

Ολυμπιακός Αμπελιάς (Λευτέρης Καλογήρου): Μπράνος, Τολιόπουλος, Μιαρίτης, Καραγγέλης, Δενελάβας Ν., Σκλαπάνης, Τσαντόπουλος, Δημακόπουλος (71′ Κουλάκογλου), Δενελάβας Ελ., Λέτσιος, Δεμίρης (87′ Παναγιωτόπουλος).

Διαιτητική Τριπλέτα
Κουκούλης, Μάνος, Δήμου.