Μάγγος: «Έχω συνεργασθεί ξανά με τον Χαραλαμπίδη…»

Όταν έχει μεράκι και όρεξη να δουλέψει ένας άνθρωπος όλα μπορεί να τα κάνει. Ο λόγος για τον Γιάννη Μάγγο, καθώς από τον Αύγουστο και μετά βρίσκεται στο τιμόνι του Απόλλων Λάρισας ενώ, από χθες είναι και ο άμεσος συνεργάτης του Αποστόλη Χαραλαμπίδη στην ομάδα του Τυρνάβου.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Οι δύο άνθρωποι έχουν συνεργασθεί  σε αρκετές ομάδες στο παρελθόν κι έτσι θα είναι εκ νέου μαζί, μετά και την συμφωνία του Γιάννη Μάγγου με τον ισχυρό άνδρα του Τυρνάβου, κ. Μπρέζα.

Το ArenaLarissa.gr επικοινώνησε με τον νεαρό και φιλόδοξο προπονητή, ο οποίος αναφέρθηκε στον Αποστόλη Χαραλαμπίδη, με τον ίδιο να τον χαροποιεί το συγκεκριμένο γεγονός που θα δουλέψει ξανά με τον έμπειρο προπονητή του Τυρνάβου.

Πιο αναλυτικά:

«Έχω ξανασυνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη και ο ίδιος εισηγήθηκε στον κ. Μπρέζα για να συνεργαστούμε ξανά. Ήρθα σε συμφωνία με τον ισχυρό άνδρα του Τυρνάβου, ενώ παράλληλα θα βρίσκομαι και στον πάγκο του Απόλλωνα», ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μάγγος.

Για την πολυετή συνεργασία με τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη: «Με τον Αποστόλη Χαραλαμπίδη έχω συνεργαστεί ξανά στις ομάδες των Βέροια, Πτολεμαΐδα, Ιωνικού, Καλλιθέα, Νίκη Βόλου και στην Κύπρο στην Νέα Σαλαμίνα. Ακόμη, όταν εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο, είχα τον Αποστόλη προπονητή κι έτσι γνωριζόμαστε πολλά χρόνια».

Για το αν μπορεί ο ίδιος να συνδυάσει την δουλειά του Τυρνάβου, με αυτήν του Απόλλων Λάρισας: «Άνετα πιστεύω πως θα γίνεται η δουλειά και είναι καλό και για τις δύο πλευρές. Ούτως ή άλλως τα πρωινά θα γίνονται οι προπονήσεις στον Τύρναβο».

Για τα νέα παιδιά που έχει η ομάδα του Τυρνάβου και αν θα δουλέψει με αυτά: «Θεωρώ πως είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές με ταλέντο και όλο το μέλλον βρίσκεται μπροστά τους».