Μάγγος: «Μας δυσκόλεψε το Συκούριο»

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσε ο Απόλλων Λάρισας το απόγευμα του Σαββάτου, όπου επικράτησε με 3 – 0 του Κισσάβου Συκουρίου και μάλιστα εκτός έδρας.

Γράφει ο Δημήτρης Αγραφιώτης

Το ArenaLarissa.gr ήρθε σε επικοινωνία με τον τεχνικό του Απόλλωνα, με τον ίδιο να αναφέρεται στην νίκη των «κυανόλευκων» απέναντι στο συγκρότημα του Συκουρίου, στην συνέχεια που θα έχει η ομάδα της Φιλιππούπολης με τον στόχο της ανόδου να μην αλλάζει και να μένει ως έχει, όπως και στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Αετό Αμυγδαλέας.

Πιο αναλυτικά:

Για την ευρεία νίκη του Απόλλων απέναντι στον Κίσσαβο Συκουρίου:

«Ήταν ένα παιχνίδι εκτός έδρας που αν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν είχαμε προσοχή, τότε θα είχαμε πρόβλημα. Τα παιδιά ήταν συγκεντρωμένα κι έτσι είχαμε ένα ευχάριστο απόγευμα. Μας δυσκόλεψε η ομάδα του Συκουρίου και παρουσιάστηκε πιο βελτιωμένη σε σχέση με το παιχνίδι του πρώτου γύρου».

Για το αήττητο σερί των δέκα έξι συνεχόμενων παιχνιδιών:

«Κοιτάμε να τερματίσουμε πρώτοι στο πρωτάθλημα και όχι το αήττητο σερί. Θέλαμε πολύ να κάνουμε μία καλή πορεία στο Κύπελλο και την κάναμε, φθάνοντας μέχρι τους «16» του θεσμού και να πάρουμε το πρωτάθλημα».

Για την συνέχεια που αναμένεται να έχουν οι «κυανόλευκοι» στο πρωτάθλημα:

«Δουλειά, δουλειά και πάλι δουλειά για να βγούμε πρώτοι στην βαθμολογία και να πανηγυρίσουμε στο τέλος την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Για την ενίσχυση των ομάδων στη μεταγραφική περίοδο:

«Σίγουρα, όλες οι ομάδες ενισχύθηκαν σημαντικά και το επίπεδο του πρωταθλήματος θα ανέβει. Όμως κι εμείς δέσαμε σαν ομάδα και θα είναι δύσκολο από εδώ και πέρα για όλους».

Τέλος, για το ντέρμπι απέναντι στον Αετό Αμυγδαλέας:

«Είναι σίγουρα ένα δυνατό παιχνίδι. Θεωρώ πως ο πιο προπονημένος και πιο πειθαρχημένος θα είναι αυτός όπου θα πάρει τους τρεις βαθμούς».