Μάγγος: «Να ξεκινήσουν τουλάχιστον οι προπονήσεις»

Σε όλες τις ομάδες της Super League 2, αλλά και της Football League η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο, κάτι που φυσικά ισχύει και για τον Απόλλωνα Λάρισας, που περιμένει κάποιο ευχάριστο νέο.

Οι παίκτες προπονούνται ανά γκρουπ, αλλά τι προπόνηση μπορεί να γίνει, καθώς υπάρχουν οι σχετικές απαγορεύσεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σχετικά με τη νέα διαμορφωθείσα κατάσταση και τις προσδοκίες που δημιουργούνται, ο τεχνικός του Απόλλωνα Λάρισας Γιάννης Μάγγος που παραμένει στο σπίτι του στη Φαλάνη, σε δηλώσεις του τόνισε τα εξής:

«Αναμένουμε την Τρίτη από την τηλεδιάσκεψη, να βγει κάτι το θετικό και να αρχίσουν από την άλλη εβδομάδα οι προπονήσεις, με όλες τις σχετικές επιφυλάξεις. Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την επικινδυνότητα του ιού, σεβόμαστε τις εντολές που δίνουν οι αρμόδιοι για να ελαττωθούν τα κρούσματα, όμως πρέπει και εκείνοι να καταλάβουν, πως κι εμείς στις κατώτερες κατηγορίες, έχουμε κουραστεί ψυχικά, αλλά και οικονομικά. Στην Αγγλία ήδη επιτρέπεται και ένας αριθμός φιλάθλων στα γήπεδα, όμως εμείς ακόμη διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις, στο να αρχίσει η δεύτερη τη τάξει επαγγελματική κατηγορία της χώρας μας. Ευελπιστούμε πως θα γίνει ένα βήμα μπροστά και θα αρχίσουν τουλάχιστον οι προπονήσεις».

-Για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος: «Εκτιμώ πως θα ξεκινήσουν οι αγώνες μετά τις γιορτές και πως δεν θα έχουμε έξαρση του ιού. Θα δούμε…».