Μάγκνουσον: “Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα, αλλά αυτό που έζησα στη Λεωφόρο δεν το έχω ξαναδεί”

Περήφανος για την εμφάνιση του Παναθηναϊκού δήλωσε πως είναι ο Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος στην ανάρτησή του στα social media στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο.

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού δημιούργησε μία μαγική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο, στηρίζοντας την ομάδα στη μάχη που έδινε για την πρόκριση στα playoffs του Conference League.

Ακόμα κι όταν το παιχνίδι τελείωσε, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί της Σλάβιας με 2-1, αλλά να αποκλείεται οι οπαδοί χειροκρότησαν τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αναγνωρίζοντας την προσπάθεια που έκαναν.

Με ανάρτησή του στα social media ο Χόρντουρ Μάγκνουσον ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη, τονίζοντας πως αυτό που έζησε στη Λεωφόρο δεν το έχει ξαναδεί σε κανένα άλλο γήπεδο.

Είμαι πολύ περήφανος για τον τρόπο που παίξαμε και για το πόσο παλέψαμε. Είναι δύσκολο να αποδεχτείς το τελικό αποτέλεσμα σε τέτοια παιχνίδια.

Πρέπει να αναφέρω κάτι: Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα στον κόσμο, αλλά η ατμόσφαιρα που δημιουργήσατε στην Λεωφόρο είναι κάτι που δεν έχω ξαναδεί ποτέ.

Η ενέργειά σας είναι τόσο σημαντική για εμάς και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου”, ανέφερε στην ανάρτησή του ο Ισλανδός.



Πηγή: Sport24.gr