Μάικ Τάισον: Νέα καταγγελία σε βάρος του πρώην πυγμάχου για βιασμό

Μια γυναίκα στις ΗΠΑ κατηγορεί τον Μάικ Τάισον ότι τη βίασε στις αρχές της δεκαετίας του 1990. Σύμφωνα με την κατάθεσή της, η ίδια μπήκε στη λιμουζίνα του και ο πυγμάχος άρχισε αμέσως να την αγγίζει, ενώ στη συνέχεια την βίασε.

Μια γυναίκα κατήγγειλε τον πρώην πρωταθλητή πυγμαχίας, Μάικ Τάισον, ότι τη βίασε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 σε μια αγωγή που κατατέθηκε στο Albany της Νέας Υόρκης.

Η γυναίκα, η οποία κάνει μήνυση για 5 εκατομμύρια δολάρια, είπε ότι ο Τάισον τη βίασε σε μια λιμουζίνα αφού τον συνάντησε σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο Albany και ότι υπέφερε από “σωματικό, ψυχολογικό και συναισθηματικό τραύμα” τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με το apnews, η ένορκη κατάθεση της γυναίκας δεν παρέχει ημερομηνία για την επίθεση, αλλά λέει μόνο ότι συνέβη στις αρχές της δεκαετίας του 1990, περίπου την ίδια εποχή που η διαγωνιζόμενη στα καλλιστεία Desiree Washington είπε ότι ο Τάισον τη βίασε στην Ινδιανάπολη. Ο Τάισον καταδικάστηκε για τον βιασμό της στην Ουάσιγκτον στις 10 Φεβρουαρίου 1992 και εξέτισε τρία χρόνια φυλάκιση.

Η γυναίκα είπε στην ένορκη κατάθεσή της ότι μπήκε στη λιμουζίνα του και ο πυγμάχος άρχισε αμέσως να την αγγίζει και προσπάθησε να τη φιλήσει: Του είπα όχι πολλές φορές και του ζήτησα να σταματήσει, αλλά συνέχισε να μου επιτίθεται”, είπε η γυναίκα: “Στη συνέχεια μου έβγαλε το παντελόνι και με βίασε βίαια”.

Πηγή: Sport24.gr