Μάικ Τζέιμς: “Τα ΜΜΕ δεν με συμπαθούν, αλλά δεν με απασχολεί”

Ο Μάικ Τζέιμς ξέρει ότι τα ΜΜΕ δεν τον συμπαθούν. Και δεν τον ενδιαφέρει καθόλου, αφού δεν είναι κάτι που μπορεί να ελέγξει.

Αυτό είπε μεταξύ άλλων στην συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική ιστοσελίδα “noticiadealava”, όπου μεταξύ αλλων μίλησε για την Μονακό, την ΤΣΣΚΑ και το γεγονός ότι η πόλη των Βάσκων – όπου εδρεύει η Μπασκόνια στην οποία έχει αγωνιστεί – είναι… βαρετή.

Αρχικά ο Τζέιμς κλήθηκε να σχολιάσει αν πιστεύει ότι τα ΜΜΕ ήταν άδικα μαζί του στην κόντρα του με τον Δημήτρη Ιτούδη που έφερε την απομάκρυνση του από την ΤΣΣΚΑ, τονίζοντας ότι δεν το σκέφτεται. “Ο σύλλογος μου συμπεριφέρθηκε καλά. Όσο για τα ΜΜΕ, γενικά δεν με συμπαθούν, αλλά αυτό δεν είναι κάτι που με απασχολεί. Η φήμη σου εξαρτάται από το τι πιστεύει ο καθένας ξεχωριστά για εσένα, οπότε δεν δίνω σημασία”.

Ακολούθως ο Τζέιμς τόνισε ότι είχε τους λόγους του που επέλεξε την Μονακό για να συνεχίσει την καριέρα του, κάνοντας και μία σύγκριση με την ΤΣΣΚΑ: “Ήταν η ομάδα που μου ταίριαζε καλύτερα. Ήθελα να πάω σε ένα μέρος που θα αισθανόμουν ότι η ομάδα ηταν δική μου. Στην ΤΣΣΚΑ δεν το αισθάνθηκα αυτό, δεν ένιωσα ότι η ομάδα ήταν δική μου, παρά ότι πήγα σε μία ομάδα κάποιου άλλου. Η Μονακό είναι ένα νέο πρότζεκτ και αυτή είναι η πρώτη της σεζόν στην EuroLeague. Θα ήθελα ο κόσμος να λέει ότι μεγάλωσε μαζί μου”.

Κλείνοντας, αναφέρθηκε σε ένα παλαιότερο tweet του που είχε πειράξει τους φίλους της Μπασκόνια, ότι η Βιτόρια είναι βαρετή, υπερασπίστηκε τον εαυτό του: “Η Βιτόρια είναι βαρετή και αυτό το ξέρουν όλοι. Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί εκνευρίστηκε ο κόσμος όταν το είπα αυτό. Δεν υπάρχει τίποτα να κάνεις εδώ.

Θυμηθείτε πως είχα έρθει 24 χρονών, ζούσα μόνος μου χωρίς οικογένεια και βαριόμουν πολύ. Υπήρχαν κάποια καλά εστιατόρια που πήγαινα με τους συμπαίκτες μου, αλλά μέχρι εκεί. Δεν μπορούσα ούτε σινεμά να πάω, επειδή δεν υπήρχε η επιλογή να δω την ταινία στα αγγλικά, οπότε περνούσα την ώρα σπίτι μου”.

Πηγή: Sport24.gr