Μάκος: Με ξενέρωσε ο τρόπος που έφυγα από Καλαμάτα

Ο Γρηγόρης Μάκος μίλησε στο Metropolis 95,5 FM για την Καλαμάτα, αλλά και τις σκέψεις του να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το που βρίσκεται σήμερα:

«Περνάμε δύσκολα, αλλά θετική σκέψη και ενέργεια. Κάποια στιγμή θα τελειώσουν αυτά. Πέρσι ήμουν στην ομάδα της Καλαμάτας σε μια δύσκολη χρονιά. Δαπάνησε πολλά χρήματα ο άνθρωπος που ηγείται και με προσεκτικές κινήσεις κι αν δεν την… πατήσει από τους τριγύρω ανθρώπους, μόνο καλό θα κάνει στην Καλαμάτα που είναι μεγάλη ομάδα. Πέρσι που ήμουν μιλούσαμε με τον πρόεδρο, μετά ήρθε αυτή η κατάσταση».

Για το αν σκέφτεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο:

«Είναι κι αυτό στο μυαλό μου σε μεγάλο ποσοστό. Είμαι στα 34 κλεισμένα. Νιώθω και ένιωθα καλά. Αν κάποιος δει το βιογραφικό μου μετά τον Παναιτωλικό, είχαμε άσχημες εξελίξεις λόγω εξωγηπεδικών παραγόντων. Δεν κλάφτηκα ποτέ. Επειδή έτσι έχω μεγαλώσει, να λέω τα πράγματα όπως είναι και δεν έβαλα… σάλτσα όπως άλλοι στο χώρο μας και στη συνέντευξη που έδωσα στην Κύπρο, αλλά αυτό που πραγματικά είπα και είναι πιο απλό: Πραγματικά έκανα πολύ μεγάλο λάθος τελικά που έφυγα από την Κύπρο και την Ανόρθωση. Το εννοώ. Γύρισα στην Ελλάδα για την Εθνική. Μετά τον τραυματισμό μου δεν πήρα τις ευκαιρίες. Δεν το λέω με παράπονο, έτσι συνέβη. Επέλεξα να γυρίσω στην Ελλάδα στη Super League μήπως ξανακληθώ στην Εθνική και δεν έγινε. Και στον Παναιτωλικό ενώ όλα ήταν καλά και με τους ανθρώπους της διοίκησης προτού αναλάβει προπονητής ο κ. Χάβος, λίγο πριν αρχίσουμε, μου ανακοινώθηκε ότι θα πρέπει να ψάξω άλλη ομάδα και έτσι αναγκάστηκα να κοιτάξω αλλού».

Για τις διαφορές στις συνθήκες των ομάδων της Super League μ’ αυτές των χαμηλότερων κατηγοριών:

«Πριν αναγκαστώ να μείνω εκτός και να πάω στα Τρίκαλα, είναι πολύ δύσκολη κατηγορία, έβλεπα τα παιδιά και το καταλάβαινα. Είχα συμφωνήσει με ομάδα Α Εθνικής που είχε ανέβει εκείνο το καλοκαίρι. Και τον επόμενο Δεκέμβρη είχα συμφωνήσει σε όλα, αλλά δεν ξαναχτύπησε το τηλέφωνο. Ήταν ομάδα Α’ Εθνικής. Μετά για να μη σταματήσω και μείνω εκτός ένα χρόνο, για να κρατηθώ, πήγα στα Τρίκαλα».

Για το αν παρακολουθεί τη Super League:

«Παρακολουθώ όσο μπορώ. Ποτέ ήμουν από τους ανθρώπους που όλη μέρα θα δω μπάλα. Παρακολουθώ σε τι κατάσταση είναι γνωστοί μου».

Για το τι σκοπεύει να κάνει ο ίδιος:

«Δεν είναι έτοιμος να σταματήσω. Έφυγα από την Καλαμάτα που δεν ήταν ωραίος ο τρόπους όπως φύγαμε, δεν μας ειδοποίησε κανένας. Έληξε το συμβόλαιό μας. Είναι μεγάλη ομάδα και με σοβαρούς ανθρώπους, δεν ξέρω φέτος τι γίνεται, ήταν όμως λίγο άσχημο. Με ξενέρωσε όπως φύγαμε. Βοηθάει ίσως αυτό στη μετάβαση να σταματήσω. Για κάποιους ίσως είμαι τελειωμένος, αλλά αν παρουσιαστεί κάτι θα συνεχίσω. Είναι απαράδεκτο να μην ξεκινάει η Football League και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Ζουν πολλοί άνθρωποι από αυτό».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Super League 2: H εξέλιξη της 9ης αγωνιστικής

Eργοτέλης – ΟΦ Ιεράπετρας 0-1: Πλησίασε κορυφή με διπλό!

Διαγόρας – Ξάνθη 1-0: Την έριξε στο… καναβάτσο!

The post Μάκος: Με ξενέρωσε ο τρόπος που έφυγα από Καλαμάτα appeared first on Mikriliga.com.

Πηγή: mikriliga.com