Μάντζιαρης: “Στόχος να σωθούμε”

Ο προπονητής του Όλυμπου Γόννων, Αχιλλέας Μάντζιαρης, μίλησε στην εκπομπή “Παπούτσι από τον τόπο σου…” των Δημήτρη Πετρωτού και Χρίστου Τζίκα στον OK Radio 104.8, για την πορεία της ομάδας του αλλά και για ολόκληρη την κατηγορία.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την μέχρι τώρα πορεία και το ρόστερ:

“Υπήρξαν παιχνίδια που έπρεπε και να χαθούν, αλλά ήμασταν και τυχεροί σε κάποια παιχνίδια. Γίνεται η δουλειά, αλλά θεωρώ πως χρειάστηκε και κάποια δόση τύχης για να παίρνουμε και τη νίκη.

Πριν δύο χρόνια υπήρχαν και οι πιο έμπειροι που βοηθούσαν και την ομάδα. Πέρυσι υπήρξαν μόνο μικροί που δούλεψαν όσο χρειάστηκε και φέτος με την εμπειρία και πάλι των μεγαλύτερων που ήρθαν τα πάμε καλά. Ίσως και αυτός είναι ο λόγος για τα σκαμπανεβάσματα.”

Για τα φαβορί στην κατηγορία και τους στόχους:

“Όλες οι ομάδες στον όμιλο είμαστε σχεδόν ίδιες. Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιον είμαστε ισάξιοι. Το Δασοχώρι είναι πάρα πολύ καλή ομάδα όπως και η Ελάτεια, αλλά και εμείς δεν είμαστε τέλειοι.

Εμείς δουλεύουμε σκληρά συνέχεια δεν μας ενδιαφέρει η άνοδος, αλλά το να σωθούμε και να μην κινδυνέψουμε όπως πέρυσι. Τώρα για τους ομίλους μπορώ να σου πω πως δεν υπάρχουν πολλές διαφορές εκτός από μερικές που ήδη ξεχωρίζουν.

Σε εμάς είναι δυνατοί και το Δασοχώρι και η Ελάτεια όπως και ο Ροδιακός. Μετά τον πρώτο γύρο θα μπορώ να πω περισσότερα. Βήμα – βήμα θα δούμε τι θα κάνουμε στη συνέχεια. Μετά το πέρας του πρώτου γύρου και αν συνεχίσουμε έτσι εμείς δεν θα πούμε όχι και στην άνοδο.”