Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ετοιμάζει πρόταση για τον Καντέ

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζει πρόταση για την αγορά του Ενγκολό Καντέ, ο οποίος δεσμεύεται με την Τσέλσι μέχρι το 2023. Δεν έχουν διάθεση να τον παραχωρήσουν οι μπλε μέχρι στιγμής.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ενγκολό Καντέ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian. Ο Γάλλος μέσος έχει συμβόλαιο με την Τσέλσι μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και οι κόκκινοι διάβολοι ενδιαφέρονται να τον κάνουν δικό τους, προκειμένου να ενισχυθούν στη μεσαία γραμμή.

Η αποχώρηση των Πολ Πογκμπά και Νεμάνια Μάτιτς ως ελεύθερων έχει αδειάσει δύο θέσει στη μεσαία γραμμή και ο Τεν Χαχ βλέπει με καλό μάτι την περίπτωση του 31χρονου διεθνούς μέσου.

Μέχρι στιγμής η Τσέλσι δεν έχει διάθεση να τον παραχωρήσει σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς ο Τόμας Τούχελ τον υπολογίζει σε αρκετά μεγάλο βαθμό, παρά το γεγονός ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς το τελευταίο διάστημα.

Αν ο Καντέ δεν επιθυμεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους μπλε, τότε είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις, ακόμα και αυτό το καλοκαίρι. Η Τσέλσι αγόρασε τον Καντέ από τη Λέστερ το καλοκαίρι του 2016. Συνολικά με τους μπλε έχει αγωνιστεί 260 φορές, έχοντας απολογισμό 13 γκολ και 15 ασίστ.

Πηγή: Sport24.gr