Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Γκρίνγουντ δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες πλέον, σύμφωνα με την εισαγγελία

Η εισαγγελία του Μάντσεστερ ανακοίνωσε ότι ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες για επίθεση στην πρώην σύντροφό του, υπόθεση για την οποία είχε προφυλακιστεί το 2022.

Ο Μέισον Γκρίνγουντ δεν αντιμετωπίζει πλέον κατηγορίες κακοποίησης της πρώην συντρόφου του, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Μάντσεστερ την Πέμπτη.

Ο Άγγλος μεσοεπιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε καταγγελθεί από την τότε σύντροφό του ότι τη βίασε, τη χτύπησε και της ασκούσε ψυχολογική πίεση, με συνέπεια να προφυλακιστεί και στη συνέχεια να τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.

“Έχουμε καθήκον να διατηρούμε τις υποθέσεις υπό συνεχή εξέταση. Σε αυτήν την υπόθεση, ένας συνδυασμός απόσυρσης των βασικών μαρτύρων και νέων στοιχείων που ήρθαν στο φως σήμαινε ότι δεν υπήρχε πλέον ρεαλιστική προοπτική για καταδίκη”, σύμφωνα με εκπρόσωπο Τύπου της εισαγγελίας.

Ο Γκρίνγουντ φέρεται να κακοποιούσε την τότε κοπέλα του από την 1η Νοεμβρίου του 2018 μέχρι τις 15 Οκτωβρίου του 2021. Η αστυνομία άρχισε τις έρευνες τον Ιανουάριο του 2022 και τον Φεβρουάριο συνέλαβε τον διεθνή Άγγλο, ο οποίος προφυλακίστηκε. Τον Οκτώβριο του 2022 κατέβαλε εγγύηση και αποφυλακίστηκε και περίμενε μέχρι την έναρξη της δίκης του τον Νοέμβριο του 2023.

Πλέον, ο Γκρίνγουντ δεν αντιμετωπίζει κατηγορίες, ωστόσο είναι άγνωστη η στάση που θα κρατήσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πηγή: Sport24.gr